Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πού ήσασταν τόσο καιρό;»

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης απάντησε μέσω ανακοίνωσης στους Βολιώτες υποψήφιους αγοραστές της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Επί της ουσίας τους απαντάει «όχι» στο θέμα της παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και αφήνει αιχμές για τον τρόπο που κινήθηκαν για να κάνουν γνωστό το ενδιαφέρον τους. Τονίζει ότι τα χρήματα που του δίνονται «ούτε καν πλησιάζουν αυτά που ξόδεψα», ενώ τους ρωτάει «πού ήσασταν όταν η ομάδα τελούσε υπό εκκαθάριση και έπρεπε να στηθεί σε 30 μέρες;».

 

Αναλυτικά η απάντηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη:

 

«Σε απάντηση μερικών δηλώσεων στα blogs, sites και ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης θα ήθελα να παραθέσω τα ακόλουθα ώστε είτε να δοθούν σοβαρές προτάσεις, είτε να συμπλεύσουν χωρίς διχασμό:

1ον Tα λεφτά που προτάθηκαν να μου δοθούν δεν είναι τετραπλάσια αυτών που ξόδεψα αλλά ούτε καν πλησιάζουν αυτά που ξόδεψα. Όταν τους ενημέρωσα για τις προκαταβολές των μεταγραφών, μου είπαν ότι το ποσό αυξάνεται παράλογα και άδικα και για τούτο το λόγο σταμάτησα τις πληρωμές. Εγώ προτίθεμαι εντός 2 ακριβώς ημερών να κάνω πλήρη εξόφληση όλων των ποσών (ποσά τα οποία οι εύρωστοι επενδυτές θέλουν απλώς να αναλάβουν και όχι να εξοφλήσουν άμεσα).


2ον Eφόσον η ομάδα (όπως ανέφερε στην εκπομπή του Κου Μαρέδη στο Άστρα ο Κος Καραγιάννης) είναι καλή και με 5 προσθήκες θα είναι πρώτη και 10 βαθμούς μπροστά από τον 2ο, καλώ τον Κο Καραγιάννη που είναι προπάντων όλων φίλαθλος να φέρει τα ονόματα των παικτών στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ώστε να προχωρήσουν σε περεταίρω ενίσχυση της ομάδας (Οι οπαδοί της ιδέας δεν στερούν παίκτες από τη διάθεση του Ολυμπιακού Βόλου για να τους προετοιμάζουν πίσω από την πλάτη της ομάδας για ιδιοτελείς λόγους της δικής τους ερχόμενης διοίκησης).


3ον Όσον αφορά τους ανθρώπους που με στηρίζουν τους ευχαριστώ για την προσφορά τους. Είναι σεβαστό ότι στη λάσπη, τις απειλές και τους εκβιασμούς κάποιοι άνθρωποι κάνουν πίσω. Πώς βοηθάει αυτό την ομαλή εξυγίανση της ομάδας;


4ον Ο χρόνος όντως πιέζει στη μεταγραφική περίοδο. Δια τούτο τον λόγο οι επενδυτές ή εμφανίζονται πριν ξεκινήσει αυτή ή στη διάρκεια αυτής δημιουργούν συσπείρωση για την ενίσχυση του απώτερου σκοπού που είναι η άνοδος (τουλάχιστον οι οπαδοί της ιδέας, γιατί οι επενδυτές μειώνουν την αξία του προϊόντος που αγοράζουν με το διχασμό. Στην περίπτωσή μου εξ αρχής όταν εμφανίστηκαν, δεν ζήτησα να κερδίσω, άρα τι κερδίζουν με τη διχόνοια;).


Κύριε Καραγιάννη, εγώ είχα σκοπό την οικονομική εξυγίανση της ομάδος παράλληλα με στόχο την Superleague, όχι απλά την άνοδο δίχως θεμέλια και μέλλον, όπως το γυναικείο μπάσκετ που με την έλλειψη υποδομής που του αφέθηκαν, καταρρέει. Εσείς που φοράτε παντελόνια, όπως αναφέρατε σε δήλωσή σας, στείλατε την απάντησή σας στα blogs και όχι στην ΠΑΕ που σας ζητήθηκε. Μήπως θέλετε να παρακολουθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ένα ένα τα site για να μάθει την πρότασή σας; Απαξιώνετε τα πάντα. Κανονικά δεν έπρεπε καν να σας απαντήσω.


Όσον αφορά τα γραφεία (που απέκτησε από τα τέλη Οκτώβρη) χαίρομαι που χλευάζετε τα εξοπλισμένα και εξοφλημένα από άποψη εξοπλισμού γραφεία στο Πανθεσσαλικό που ενώ απέκτησε η ΠΑΕ δεν χρησιμοποίησε, για λόγους που γνωρίζετε εσείς προσωπικά καλύτερα από όλους.
Όσον αφορά τα επαγγελματικά ταξίδια του Προέδρου, δεν νομίζω να όφειλα να σας δώσω αναφορά και να προσαρμόσω τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στα δικά σας τελεσίγραφα.


Χαίρομαι επίσης που η πλήρη ανικανότητα και ολέθρια αποφασιστικότητα μεταφράζεται ως πρόκριση στους 16 επί της 3ης (ισόβαθμης με αστέρα Τρίπολης) καλύτερης ομάδας της Superleague. Αυτά με μία ομάδα μερικών μηνών που τη στήριξε ο κόσμος της, η βαριά ιστορία της και το τιμημένο όνομά της. Πέραν αυτών, εγώ παρέλαβα μία σφραγίδα, τα χρέη που προέρχονται στο ΙΚΑ και την εφορία από διοίκησης των μελών που φέρονται ως επενδυτές μαζί με εσάς (τα οποία πλήρωνα τις ρυθμίσεις για τα χρέη των επενδυτών – συνεργατών σας στην δύσκολη προσπάθεια επαναφοράς της ομάδας και ακόμη πληρώνω).


Να σας θυμίσω την αρχική προσέγγιση σύμπνοιας και συμπόρευσης, την οποία αρνηθήκατε ευθύς μετά χάνοντας ένα μπατζάκι από τα περίφημα παντελόνια…
Επίσης να αναφέρω πως το 11% το αγόρασα, δεν μου το χαρίσατε και για το υπόλοιπο πλήρωσα τους φόρους και ότι πρέπει επιτέλους αυτός ο κόσμος να μάθει και άλλες αλήθειες αφού ξεκινήσαμε…


Όσοι αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να προσφέρουν κάνουν προσέγγιση σύμπνοιας και συμπόρευσης και όχι λάσπης και διχόνοιας. Αν απώτερος σκοπός είναι η ενίσχυση και καθιέρωση της ομάδας στα δρώμενα της SuperLeague θα έπρεπε να με πλησιάσετε όλοι ως συνοδοιπόροι, γιατί όπως προανέφερε κάποιος και μου άρεσε «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα».


Υστερόγραφο:
Κύριοι επενδυτές γνωστοί από παλιά και αρκετοί από εσάς ενεργοί φίλαθλοι:
- Πού ήσασταν τόσο καιρό;
- Πού ήσασταν όταν η ομάδα τελούσε υπό εκκαθάριση;
- Που ήσασταν όταν έπρεπε να στηθεί η ομάδα σε 30 μέρες;
- Που ήσασταν στον αγώνα που έδινα;

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Παναγιώτης Μποτσιβάλης

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2013 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep