Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το μήνυμα του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ευχαρίστησε φιλάθλους και τοπικές επιχειρήσεις για την ανταπόκρισή τους.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την ανταπόκριση των φιλάθλων στν ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ» ενώ ευχαρίστησε και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Ααλτικά ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσμά της και ενίσχυσαν τη ΦΛΟΓΑ Μαγνησίας-Θεσσαλίας, το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο. Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να ανακουφιστούν ευπαθείς κοινωνιικές ομάδες και να κάνουμε το γήπεδο τόπο προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό μας. Η ΦΛΟΓΑ δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στη Μαγνησία και αξίζει να σημειωθεί πως, σήμερα, παρακολούθησαν τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Επανομής και πολλά παιδιά από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που πάλεψαν και νίκησαν τον καρκίνο.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο θα προβεί και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες γιατί πρεσβεύει ότι το γήπεδο μπορεί να είναι χώρος έκφρασης πολιτισμού και ανθρωπισμού και σε καμία περίπτωση χώρος έκφρασης βίας.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που χορήγησαν δωρεάν σε 100 ανέργους τα εισιτήρια για το σημερινό αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Επανομής. ΜΕΤAL DESIGN, EUROPA SECURITY, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VALIS, TOΡΗΣ-ΧΑΤΖΗ ΕΠΕ, ΚΑΒΑ Ο ΞΑΦΗΣ, ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΤΖΙΜΗΣ».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 23:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep