Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούλης: «Ήταν μονόδρομος η νίκη»

Άλλο πλην της νίκης δεν σκεφτόταν για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είπε μετά το 2-0 σε βάρος της Αναγέννησης Επανομής: «Η νίκη στον αγώνα αυτόν ήταν μονόδρομος διότι η ομάδα έχει χάσει έδαφος και έμεινε πίσω στη βαθμολογία. Τα παιχνίδια στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίζουμε εάν θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους και βλέψεις. Κερδίσαμε δίκαια και καθαρά, έναν αγώνα που θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει με κάποιο γκολ νωρίτερα απ’ ότι έγινε το 1-0.

Στο ημίχρονο, αποφασίσαμε να ρισκάρουμε καθώς μίλησα με τα παιδιά και στη θέση του τραυματία Γόγολου πέρασε ο Παππάς. Η αποβολή του Μπολάτι σε μία φάση που ο διαιτητής θα μπορούσε να μην δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, άλλαξε κάπως τα δεδομένα. Ωστόσο, κάναμε σωστή διαχείριση του αποτελέσματος. Τώρα έχουμε μια τριάδα παιχνιδιών, με Γιαννιτσά και Δράμα εκτός και Παναιτωλικό εντός, που είναι δύσκολη όπως άλλωστε και τα προηγούμενα ματς. Πηγαίνουμε στα Γιαννιτσά που είναι στην πρώτη θέση κι εφόσον θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να δείξουμε αγωνιστική πειθαρχεία. Το πρόγραμμα στη συνέχεια έχει αγώνες κάθε εβδομάδα και έτσι, θα μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ρόστερ και την κούραση. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα μας προέρχονταν από 120 λεπτά στον αγώνα του Κυπέλλου».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας που δήλωσε: «Θα ήθελα να σταθώ σε δύο σημεία. Πρώτον, ότι η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις στις στημένες φάσεις βγαίνει στους αγώνες μας και έτσι, προηγηθήκαμε σήμερα, ενώ δεύτερο σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ σήμερα κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep