Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούλης: «Προσπαθήσαμε…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπούλος ανέφερε ότι η ομάδα του δικαιούταν τη νίκη στις Σέρρες.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Παπαδόπουλος δήλωσε: «Έγινε ένα πολύ καλό ματς και από τις δύο ομάδες, με τέσσερα γκολ και δύο δοκάρια. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς μπορούμε να πούμε πως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, όμως δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν. Ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου για να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Μπορούσαμε στο β’ ημίχρονο να κάνουμε και το 1-3, αλλά και ο Πανσερραϊκός νωρίτερα να πετύχει το 2-2 με το δοκάρι που είχε.

Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν την ενδιαφέρει να… σκοτώσει το ποδόσφαιρο. Είμαι κάποιες ώρες στην ομάδα όμως όταν είσαι επαγγελματίας προπονητής δεν χρειάζεσαι χρόνο για να δέσεις την ομάδα. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού του κ. Γρηγορίου και αυτό μας βοήθησε στο να πάρουμε αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Ο αμυντικός, Σπύρος Γόγολος συμπλήρωσε: «Ο Πανσερραϊκός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και εμείς ήρθαμε πολύ καλά διαβασμένοι. Από θέμα τακτικής τα πήγαμε πολύ καλά και στα 90 λεπτά. Το ματς όμως τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Ο κόσμος μας σήμερα ήταν συγκλονιστικός. Έχουμε γολγοθά μπροστά μας και πιστεύω πως το μέλλον μας θα είναι πολύ καλύτερο».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep