Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θέλω πίστωση χρόνου»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος υποσχέθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου ότι θα τους κάνει υπερήφανους και δεν ζήτησε πίστωση χρόνου.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Βόλου φιλοξενήθηκε στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ 102,5 και αναφέρθηκε στον στόχο που έχει στον Ολυμπιακό Βόλου, υποσχέθηκε επιτυχίες και έδωσε το σύνθημα ενόψει Πανσερραϊκού, λέγοντας: «Πάμε να πολεμήσουμε».

Για το ματς της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό είπε: «Ο Πανσερραϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει καλή παράδοση και βρίσκεται στην κορυφή. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Όλα είναι δύσκολα. Γνωρίζω τον Πανσερραϊκό, τον έχω αντιμετωπίσει. Θα φανεί αν είμαι διαβασμενος».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις δύο 24ωρα στον Ολυμπιακό Βόλου: «Τα παιδιά είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Θα προσπαθήσω να περάσω τη φιλοσοφία μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει μόλις μία προπόνηση, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει καλούς ποδοσφαιριστές, που καταλαβαίνουν τη γλώσσα του ποδοσφαίρου».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού Βόλου: «Σε όλα τα ματς είναι οι τρεις βαθμοί. Πριν από 1,5 χρόνο πραγματοποιούσε πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Τώρα έχει μια νέα ομάδα, έμπειρη και παντού θα κυνηγά το τρίποντο».

Για τις απουσίες: «Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου. Θα πάμε αυτοί που είμαστε να πολεμήσουμε για το καλύτερο και θα τα καταφέρουμε».

Για το αν ζητά πίστωση χρόνου: «Δεν θέλει αποτελέσματα μόνο η διοίκηση, αλλά και ο κόσμος. Εγώ, ξέρετε, έχω ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο. Την πρώτη φορά που ήμουν στην ομάδα τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Καταφέραμε, όμως και κάναμε ένα σερί 13, 14 αγώνων χωρίς ήττα.

Η λέξη «πίστωση» δεν μου αρέσει. Δουλεύεις και ανταμοίβεσαι. Εγώ είμαι υπεύθυνος. Αν φοβόμουν θα αναλάμβανα από τη Δευτέρα ή θα καθόμουν στην εξέδρα, κάτι που κάνουν πολλοί. Όταν αναλαμβάνεις κάτι, το κάνεις εξ' ολοκλήρου.

Για το πλάνο του: «Θα μιλάμε κάθε μέρα με τα παιδιά. Νιώθω σα να είμαι πάνω από έναν χρόνο στην ομάδα. Έχω άλλη φιλοσοφία, άλλες σκέψεις. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Πανσερραϊκό. Θα πάμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και έτσι οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο ευχάριστες. Είναι ακόμα νωρίς και πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς».

Τέλος, έδωσε μία υπόσχεση στους φιλάθλους: «Θα κάνω τα πάντα για να τους κάνω υπερήφανους. Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο. Είναι όλοι τους καλοί παίκτες. Ο κόσμος ξέρει ότι θα τα καταφέρω. Και στο παρελθόν ήμασταν κοντά σε συνεργασία, αλλά πάντα κάτι χαλούσε την τελευταία στιγμή».

Last modified onΣάββατο, 20 Οκτώβριος 2012 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep