Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με συνταγή... Απόλλωνα»

Για το πείσμα της Νίκης Βόλου μετά τήν ήττα από τον Αιγινιακό μίλησε ο Δημήτρης Ζουλιώτης.

Ο αμυντικός της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ζουλιώτης φιλοξενήθηκε στον «Arena Fm» και τοποθετήθηκε για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά και την άφιξη του Αλέκου Βοσνιάδη που βοήθησε στην ανάκαμψη. Όπως δήλωσε:

«Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας. Την πρώτη αγωνιστική ήταν καθαρά θέμα ατυχίας το αποτέλεσμα το οποίο μας έκανε καλό, καθώς πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές και ένωσε την ομάδα μας. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί, όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν βαθμούς από όλους. Εμείς αυτό το εκμεταλλευτήκαμε και βρισκόμαστε δίκαια στην πρώτη θέση».

Για το ματς με τον ΑΟ Χανιά:

«Σίγουρα η τύχη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά όποιος είδε το παιχνίδι, μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει τη νίκη. Ισοφαριστήκαμε στο 90’ από ένα ανύπαρκτο φάουλ και το γκολ ήταν οφσάιντ. Η τύχη είναι με τους δυνατούς και έτσι στο τέλος κερδίσαμε εμείς το παιχνίδι».

Για τον Αλέκο Βοσνιάδη:

«Με τον ερχομό του στην ομάδα, δούλεψε πάρα πολύ στις αδυναμίες μας και πιο πολύ δούλεψε στον ψυχολογικό τομέα. Με την εμπειρία του μετά το περσινό πρωτάθλημα που πανηγύρισε τον Απόλλωνα, με την ίδια συνταγή συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το πιο ωραίο με το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι όλες οι ομάδες πηγαίνουν για την άνοδο. Δεν πετάει κανένας λευκή πετσέτα και όλοι έχουν ελπίδες για το όνειρο. Αυτό έχει κάνει το πρωτάθλημα πολύ αμφίρροπο».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Απρίλιος 2014 00:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep