Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κίνδυνος να τιναχθούν όλα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι σημαντικό ρόλο για την επάνοδο της Νίκης στις επιτυχίες έπαιξε η εμπειρία.

Ο Μακεδόνας προπονητής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό σπορ φμ και ανέφερε αρχικά: «Δεν υπάρχουν μαγικά κλειδιά. Υπάρχει πολύ δουλειά και ηρεμία. Πριν από την έναρξη των παιχνιδιών είχα πει ότι οι ομάδες είναι κοντά και πως μπορεί να έρθουν αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε. Είδαμε τι αποτελέσματα ήρθανε και παρότι δεν ήταν καλό το πρώτο αποτέλεσμα για εμάς, είμαστε πλέον στην πρώτη θέση.
Αν δεν είχαμε εμπειρία, θα υπήρχε κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα για εμάς. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα είναι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικούν τις πρώτες θέσεις. Η Νίκη είναι ομάδα με πολύ κόσμο. Αυτό λείπει από πολλές ομάδες. Στα πλέι οφ δεν μπορείς να παίζεις ποδόσφαιρο αλάνας. Υπάρχει η επίθεση, όμως και η άμυνα. Είμαστε σε καλό δρόμο πλέον».
Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα είπε: «Παντού πηγαίνουμε για νίκη. Είναι μια νεαρή ομάδα με φιλοδοξίες. Δεν την περίμενε κανείς και έχει κάνει πολύ καλό δεύτερο γύρο. Οι ποδοσφαιριστές βλέπουν ότι μέσα από αυτά τα παιχνίδια μπορούν να φτιάξουν το μέλλον τους».

Last modified onΠέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep