Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρέπει να μας φοβούνται…»

Βέβαιος για άνοδο της Νίκης Βόλου μέσω των play off ο Ανδρέας Πάτσης.

Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star Fm σχετικά με την επικείμενη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου και τόνισε πως η Νίκη Βόλου θα προβιβαστεί ξανά μέσα από αυτή τη διαδικασία. Παράλληλα τοποθετήθηκε και για την κλήση σε απολογία των Ριζογιάννη, Κοντοδήμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάτσης:

Για τους δυο ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν σε απολογία:

«Για μένα είναι σημαντικό η προστασία της ομάδας, το κύρος της. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Όσοι δεν το ξέρουν ας το καταλάβουν. Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Δεν ήρθαν δύο ποδοσφαιριστές στην προπόνηση. Έπρεπε να τους καλέσεις σε απολογία. Αν δεν τους καλούσες είσαι καφενείο».

Για τα πλέι οφ:

«Έχω την τιμή και την χαρά να έχω ανεβάσει τη Νίκη μέσω πλέι οφ κατηγορία και θα το κάνουμε για δεύτερη φορά. Μας πειράζει το καλοκαίρι, αλλά θα το κάνουμε. Είμαστε μια ομάδα με τιμή, με πίστη με ήθος και είμαστε μαχητική ομάδα. Θα πάμε στην διαδικασία των πλέι οφ και τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά. Θα περάσουμε ξανά αυτή τη διαδικασία. Δεν μας πτοεί και δεν μας τρομάζει τίποτα. Με ηρεμία, με σοβαρότητα, πίστη και αυτοπεποίθηση, θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες, που μάλλον πρέπει να φοβούνται αυτές εμάς και όχι εμείς αυτούς».

Για το γεγονός ότι σέβονται τη Νίκη όλες οι ομάδες:

«Εμείς προς τιμήν μας σεβαστήκαμε τους κανόνες φιλοξενίας για όλες τις ομάδες. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία. Εμείς τηρούμε κανόνες και ευπρέπειας και το ευ αγωνίζεσθαι. Σεβόμαστε τα πάντα. Δεν θα πάμε εμείς εκεί που θέλουν οι άλλοι, αν θέλουν οι άλλοι ας έρθουν εκεί που είμαστε εμείς. Με αυτό τον κανόνα έχουμε κατακτήσει το σεβασμό όλων των ομάδων.

Εγώ δεν θα αποδεχτώ ότι μπορώ να κερδίσω με άλλους τρόπους και έτσι θα πορευτεί αυτή η ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει μια άλλη ποιότητα. Οι φίλαθλοί μας πρέπει να το καταλάβουν ότι είναι σε ένα άλλο μήκος κύματος. Υπάρχουν δυο τρόποι να παλέψεις τα αθέμιτα και τα θεμιτά. Εμείς παλεύουμε μέσα στα γήπεδα. Όλα κάποια μέρα βγαίνουν στο φως της ημέρας. Τίποτα από αυτό που ήταν δεν εκπροσωπεί αυτό που λέγεται ιδέα της Νίκης».

Για το αν φοβάται ότι ενόψει πλέι οφ θα υπάρξει κάποιο νέο πρόβλημα:

«Σας είπα ότι για την εγγυητική μας επιβάλλουν τη βαρυτέρα των ποινών. Παρ’ όλα αυτά χτυπάνε και είμαστε εδώ. Το δίκαιο στο τέλος κερδίζει. Αν η ομάδα δεν έκανε πρωταθλητισμό δεν θα ασχολούνταν κανείς μαζί μας».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2013 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep