Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τελειώνουν» Ριζογιάννης, Κοντοδήμος

Αδικαιολόγητοι απόντες από την προπόνηση της Νίκης Βόλου οι Παντελής Ριζογιάννης, Δημήτρης Κοντοδήμος.

Την πλέον κρίσιμη εβδομάδα του φετινού πρωταθλήματος διανύει η Νίκη Βόλου, καθώς την Κυριακή (26/05) παίζεται η συμμετοχή της στα play off απέναντι στον Εργοτέλη. Ωστόσο, βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα...

Την Τετάρτη (22/05), λοιπόν, και σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, οι Παντελής Ριζογιάννης, Δημήτρης Κοντοδήμος ήταν αδικαιολόγητοι απόντες από την προπόνηση, με αποτέλεσμα να κληθούν σε απολογία και να τεθούν αυτόματα εκτός ομάδας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport7, προέκυψε θέμα με την ώρα της προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές πήγαν στο γήπεδο λίγο πριν τις 10 το πρωί και ενημερώθηκαν ότι τελικά η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 11.30. Έτσι, όσοι ένιωθαν ενοχλήσεις, όπως ο Κοντοδήμος, αποχώρησαν. Όσο για τον Ριζογιάννη, δεν έδωσε το «παρών» λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Ερωτήματα, ωστόσο, προκαλεί η κίνηση της διοίκησης να καλέσει σε απολογία μόνο τους δύο προαναφερθέντες και όχι και τους υπόλοιπους, οι οποίοι αποχώρησαν...

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Νίκης Βόλου:

«Σε απολογία καλούνται από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την Παρασκευή (24/5) στις 13:00, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι ποδοσφαιριστές ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ και ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, με την αιτιολογία της αδικαιολόγητης απουσίας τους από τη σημερινή προπόνηση. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές τίθενται εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας».

Φυσικά, και άλλες φορές ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης κάλεσε σε απολογία ποδοσφαιριστές για αποβολές τους, όμως ποτέ οι απολογίες δεν έγιναν. 

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2013 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep