Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μέτρια συγκομιδή, καλή εμφάνιση

Η Νίκη Βόλου συγκέντρωσε δύο πόντους σε τρία εκτός έδρας ματς, αλλά άρεσε στο Παγκρήτιο.

Δύσκολο πρόγραμμα περίμενε τους Θεσσαλούς στο φινάλε του πρώτου γύρου. Οι Νικιώτες δοκιμάστηκαν σε Φυλή (ήττα 1-0), Δράμα (1-1) και Παγκρήτιο (0-0) και, σίγουρα, η συγκομιδή των δύο πόντων δεν ήταν ό,τι καλύτερο βάσει του προγραμματισμού που είχαν κάνει. Ωστόσο, στον αγώνα της Κυριακής (10/02) οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν τις εντυπώσεις απέναντι στον Εργοτέλη και αν είχαν σταθεί τυχεροί στο δοκάρι του Λαλίν θα μπορούσαν να κλείσουν το πρώτο μισό στην τριάδα.

Το μυαλό όλων πλέον βρίσκεται στο ντέρμπι του Σαββάτου (16/02) με τον Ηρακλή Ψαχνών εντός έδρας. Η Νίκη Βόλου είχε επικρατήσει 3-1, αλλά από τότε μέχρι τώρα ο προσεχής αντίπαλος των «κυανόλευκων» άλλαξε άρδην πρόσωπο και το ματς της 22ης αγωνιστικής δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου.

Ο τεχνικός, Στέλιος Μανωλάς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοσή τους και τους τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να φύγουν με το τρίποντο, η ισοπαλία στην έδρα του πρωτοπόρου είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μέχρι την Τρίτη (12/02) ο ίδιος θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή του ο Παντελής Ριζογιάννης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Φλίγκος, Πουρτουλίδης.

Η ΠΑΕ εν τω μεταξύ εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε για τη φιλοξενία τους Κρητικούς: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Εργοτέλης, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας στο Παγκρήτιο Στάδιο. Δεσμεύεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία, στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2013 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep