Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αφιερωμένο στον Λάζο»

Στον Κώστα Λάζο που έφυγε από τη ζωή αφιέρωσε το ματς με τον Εργοτέλη ο προπονητής της Νίκης, Στέλιος Μανωλάς.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» είπε μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη: «Είχαμε αντίπαλο την κατά τη βαθμολογία καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου στο τρίτο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Ήταν ντέρμπι δυο καλών ομάδων που δεν είναι τυχαία στην κορυφή. Κλείσαμε τους διαδρόμους καλά στον Εργοτελη και δεν είχαμε εις βάρος μας ευκαιρία. Αν ήταν να πετύχει κάποιος ήμασταν εμείς στο δοκάρι του 10ου λεπτού με τον Λαλιν. Αφιερώνουμε αυτό το παιγνίδι στη μνήμη του Κώστα Λάζου: παίκτη και προέδρου που ήταν επί σειρά ετών κοντά στην ομάδα».

Για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είπε: «Παμε γι’ αλλά. Αρχίζει ο δευτερος γύρος και όποιος αντέξει αφού είναι Τετάρτη – Κυριακή τα παιγνίδια. Συγχαρητήρια στους 20 φίλαθλους που ήρθαν και στους παίκτες μας». Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Αυτές οι 5-6 που είναι τώρα ψηλά. Το ισορροπημένο ράστερ και το βάθος θα παίξουν σπουδαίο ρόλο. Οποία ομάδα δεν κάνει γκέλες. Ο Εργοτελης έχει κάνει διαφορά κι είναι παρά πολύ καλή ομάδα».

Ο Άγγελος Βέρτζος σημείωσε: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια από τις πιο έμπειρες και καλές ομάδες. Θέλαμε να το κερδίσουμε το ματς και είχαμε τις ευκαιρίες. Πήραμε την ισοπαλία και ξέρουμε ότι αν δε μπορείς να κερδίσεις, στη Β' εθνική ας μη χάνεις. Θέλαμε να κερδίσουμε και για τον εκλειπόντα Κώστα Λάζο. Επιφυλασσόμεθα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Καλή συνεχεία στον Εργοτελη».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep