Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ετοιμάζεται η μπουτίκ της Νίκης

Η Νίκη Βόλου συντομα θα ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της μπουτικ.

Στον αγώνα της Κυριακής (11/11) με τον Φωκικό σε δύο σημεία του Πανθεσσαλικού θα υπάρχουν διαμορφωμενα σταντ με προϊόντα των «κυανόλευκων» και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ σύντομα αυτά θα πωλούνται από τη μπουτικ:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανταποκρινόμενη στο αίτημα των φιλάθλων της και στη μεγάλη ζήτηση που εκδηλώνεται για την αγορά προϊόντων και αθλητικών ειδών της ομάδας, καθώς και στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη λειτουργία της μπουτίκ της, ξεκινά την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Φωκικό τη διάθεση ορισμένων προϊόντων της.

Από δυο σημεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ, που θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του σταδίου, θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται προϊόντα με τα διακριτικά και το σήμα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Οι προετοιμασίες για την μπουτίκ έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της, την έναρξη λειτουργίας της, καθώς και όλα τα προϊόντα που θα διαθέτει. Όπως είναι φυσικό σε αυτή την πρώτη φάση θα διατεθούν ορισμένα από αυτά, ενώ η μπουτίκ θα εξοπλιστεί με όλα τα αθλητικά είδη της ομάδας μας και με μια μεγάλη γκάμα αναμνηστικών και άλλων προϊόντων.

Πολύ σύντομα τα πρώτα προϊόντα θα καταχωρηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στην ειδική κατηγορία του μενού «Blue Store» για να ενημερώνονται οι φίλαθλοι».

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2012 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep