Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αιφνιδίασε με Μανωλά η Νίκη!

Η Νίκη Βόλου επέλεξε τον Στέλιο Μανωλά για να τη βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει!

Μετά την απόλυση του Περικλή Αμανατίδη όλοι περίμεναν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης θα επέλεγε έναν έμπειρο προπονητή για να βοηθήσει τους «κυανόλευκους» να πρωταγωνιστήσουν. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στέλιου Μανωλά!

Ο 51 ετών τεχνικός δεν έχει δουλέψει ξανά στην κατηγορία, όπως δεν έχει εργαστεί σε καμία ομάδα πλην της Εθνικής Ελπίδων. Το περασμένο καλοκαίρι τα σενάρια τον ήθελαν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου, αλλά αυτά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέλιο Μανωλά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Αύριο (7/11) στις 12μ στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρουσίασή του στους παίκτες και η προπόνηση της ομάδας». 

Η ΠΑΕ παράλληλα με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Βύζαντα Μεγάρων για τη φιλοξενία και υποσχέθηκε να ανταποδώσει στον αγώνα του δεύτερου γύρου.

 

Media

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2012 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep