Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη όπως τη θέλουμε»

Τα συμπεράσματα του Περικλή Αμανατίδη μετά τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών.

«Θα κάνουμε μια Νίκη σύμφωνα με τα θέλω μας», δήλωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση του φιλικού παιχνιδιού με τον Ηρακλή Ψαχνών (4-1) στο Πανθεσσαλικό ο Περικλής Αμανατίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όπως και σε κάποια παιχνίδια που η ομάδα μας δεν πέτυχε τόσο μεγάλο σκορ αλλά έκανε καλή εμφάνιση και σήμερα πάλι κάναμε μια καλή εμφάνιση και είδαμε την ομάδα μας όπως τη θέλουμε. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει όμως το σκορ. Και δεν το λέω για λόγους στρατηγικής. Θέλει πολύ μεγάλη υπομονή και δεν πρέπει να πετάει ένα μεγάλο σκορ έναν μανδύα για δυο τρία πράγματα που βλέπουμε και πρέπει να τα βελτιώσουμε. Εκεί είναι όλη η ουσία γιατί αυτό δεν είναι μόνο δουλειά του προπονητή, είναι πολύ καλό να τα βλέπουν και οι παίκτες μας. Έχουμε παίκτες με εμπειρία που μπορούν να τα διακρίνουν».

Για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος: «Αυτό θέμα δεν αφορά το αγωνιστικό τμήμα της Νίκης Βόλου αλλά προφανώς τους ιθύνοντες του ποδοσφαίρου. Εμείς ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο, η οποία θέλει δουλειά για να γίνει, καθώς η απόδοση θα μετρήσει. Θέλουμε να δώσουμε πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που φαντάζεται μέχρι σήμερα ο κόσμος μας. Εχουμε πραγματικά μεγάλα πράγματα στο μυαλό μας και αξίζει να τα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε. Μετράει το ταξίδι, η προσπάθεια και η μάχη. Το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αλλά αν δεν αγωνιστείς δεν θα κερδίσεις ποτέ».

Για τη σταθερότητα της ομάδας στο φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, είχαμε μια πάρα πολύ καλή απόδοση. Αυτό είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια. Δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Την ίδια απόδοση είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, απλά στο δεύτερο μέρος κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Νομίζω ότι είχαμε μια σταθερή απόδοση για 90 λεπτά».
Για το ντεμπούτο του Βίκτορα Γιάκομπ: «Η αξία του Βίκτορα Γιάκομπ είναι δεδομένη και την κατάλληλη στιγμή θα δώσει τη δύναμη που πρέπει στη Νίκη Βόλου. Σήμερα εγώ προσωπικά ήθελα να παίξει, όπως και αυτός, κυρίως για τον ίδιο για να δει που είναι και που πρέπει να φτάσει. Τον πήχη ο ίδιος ο παίκτης τον έχει βάλει ψηλά. Αυτό είναι σημαντικό και είναι αυτό που μετράει».

Για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει: «Η Νίκη θα γίνει καλύτερη μετά από ένα διάστημα δύο – τριών μηνών. Τον Δεκέμβριο αν κάτι δεν μας αρέσει έχουμε τη δύναμη να το δούμε, να το αξιολογήσουμε και να το αλλάξουμε. Βιαστικοί όμως δεν είμαστε. Θα τα δούμε όλα, αφού δώσουμε τον κατάλληλο χρόνο να φανούν. Είμαστε μια ομάδα παιδιών που δουλεύουν πολύ σκληρά πιστεύω και θέλουμε να κάνουμε τη Νίκη πολύ δυνατή τον Δεκέμβριο και το επόμενο καλοκαίρι να κάνουμε μια ομάδα που θα είναι πανίσχυρη. Αυτό είναι και μια βούληση των ανθρώπων που βάζουν τους φετινούς στόχους. Εγώ θα κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια να τους υλοποιήσω. Θα κάνουμε μια ομάδα σύμφωνα με την κουλτούρα μας, σύμφωνα με τις αξίες μας και τα πιστεύω μας. Πήραμε τέτοιους παίκτες με χαρακτηριστικά που εμείς επιλέξαμε. Θα κάνουμε μια ομάδα σύμφωνα με τα θέλω μας. Η Νίκη θα είναι σίγουρα μια ανταγωνιστική ομάδα».

Last modified onΣάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep