Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας κούρασαν ψυχολογικά οι αναβολές»

Ο Μανώλης Σκούφαλης μίλησε για την κούραση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Μανώλης Σκούφαλης μίλησε για την κούραση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Μανώλης Σκούφαλης μίλησε στο Sport fm Μαγνησίας για την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος, την αβεβαιότητα σε όλα στην Football League και την σιγουριά που νιώθει στη Νίκη Βόλου.

«Δυστυχώς αυτό είναι το κράτος στην Ελλάδα. Μας έχουν κουράσει ψυχολογικά οι αναβολές, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα»

Για τη δουλειά στη Νίκη Βόλου, την σιγουριά που νιώθει στην ομάδα και τον στόχο της εξάδας μίλησε στον Sport fm Μαγνησίας ο Μανώλης Σκούφαλης.

«Θα είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει. Με τον κ. Αμανατίδη προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στο 70-80%, αλλά θα είναι διαφορετικά, όταν θα αρχίσουν τα επίσημα ματς, όπου θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση».

Για τον πρόεδρο της Νίκης Βόλου.

«Ο κ. Πάτσης δείχνει ότι δε φοβάται τίποτα, γι’ αυτό δε φοβόμαστε και εμείς. Στόχος είναι μία θέση στην πρώτη εξάδα και όσο το δυνατόν ψηλότερα». «Δεν εξαρτάται από μας. Δυστυχώς αυτό είναι το κράτος στην Ελλάδα. Μας έχουν κουράσει ψυχολογικά οι αναβολές, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

«Με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό για τον κόσμο. Όταν φτάσει η ώρα, θα το δούμε. Εμείς θα προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια είτε λέγεται Φωκικός είτε Ολυμπιακός Βόλου»

Για την κόντρα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό για τον κόσμο. Δεν το κοιτάμε τώρα. Όταν φτάσει η ώρα, θα το δούμε. Εμείς θα προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια είτε λέγεται Φωκικός είτε Ολυμπιακός Βόλου».

 

Last modified onΣάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep