Με Επισκοπή η Κέρκυρα

Η Επισκοπή είναι η αντίπαλος της Κέρκυρας στη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο Ρέθυμνο θα ταξιδέψει η Κέρκυρα για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς προέκυψε νικητής στο παιχνίδι Επισκοπή-Παλληξουριακός, το οποίο εκκρεμούσε. Η Επισκοπή επικράτησε 4-0 της ομάδας της Κεφαλονιάς και ετοιμάζεται την προσεχή Κυριακή (16/09, 16:30) να υποδεχτεί την Κέρκυρα.

Η ομάδα του Ρεθύμνου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά της Κεφαλονιάς. Στο 30’ ο Μπαγκουρά με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και στο 48’ ο Τζόρνταν, μετά από πάσα του Κεσίδη πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Στο 71’ ο Κατσικοκέρης πέτυχε το 3-0 και στο 81’ ο Ματαραγκάσι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης): Κελαΐδής, Πήλιος (46’ Ματαραγκάσι), Σερβιλάκης, Σέχου, Μποτωνάκης, Κεσίδης, Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Μπαγκουρά (66’ Σωπασής), Τζόρνταν (65’ Τσικουδάκης).

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Σπύρος Παπαδάτος): Σκαμαντζούρας, Μπερνάλης, Ζερβός, Μαρκάτος Σ., Αντωνάτος K. (56’ Μπαλάσκας), Σινάι, Λουλούδας, Μπράτι (83’ Ζαβαλής), Λαλάι, Μαρκάτος Σπ., Αντωνάτος Ηλ. (76’ Λουκέρης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep