Τριάρα Κέρκυρας

Η Κέρκυρα επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού σε φιλικό ματς. Δοκάρι ο Ινάσιο.

Με νίκη 3-0 σε βάρος του Παναιτωλικού έκλεισε τα τεστ προετοιμασίας η Κέρκυρα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα του Αγρινίου μπορεί να παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεεγονός ότι οι Φαίακες έπιασαν πολύ καλή απόδοση και έδειξαν σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Στο 26’ ο Βίλα άνοιξε το σκορ και ο Νίκιτς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 2-0. Πριν σημειωθεί το δεύτερο γκολ ο Ινάσιο είχε δοκάρι. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόντος στο 65'.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Θεοδωράκης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Κούρος, Ινάσιο (46' Ν. Κρητικός), Νίκιτς (46' Αναστασόπουλος), Ζορμπάς, Σιατραβάνης, Βίλα (30' Κόντος), Τουράμ. Στο 60' πέρασαν στο ματς οι: Αθανασόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αποστολίδης, Στ. Κρητικός, Σανδραβέλης, Παναγιωτίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος (80’ Θεοδωρόπουλος), Μπελεβώνης (63’ Μαρινάκης), Παρράς (63’ Ουίλιαν), Χαντάκιας, Ρότσα (85’ Τσοκάνης), Μαλής, Αγρόδημος (63’ Ντίας), Τσιγγάρας, Βασιλούδης (63’ Μάζουρεκ), Κόκκορης (46’ Μανά), Βακράκος (63’ Μοράρ).

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep