«Ευχαριστούμε από καρδιάς»

Εγκάρδιες ευχαριστίες της Κέρκυρας στον Βοσνιάδη για το όνειρο της Super League

Την υπόσχεσή του να οδηγήσει την Κέρκυρα στη Super Leaguε τήρησε ο Αλέκος Βοσνιάδης και η διοίκηση των Φαιάκων τον ευχαριστεί για την προσφορά του, όπως και τους συνεργάτες του. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως κλείνει ένας κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής και η Κέρκυρα εύχεται στον Βοσνιάδη ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Μέσω του flnews, ο Μακεδόνας τεχνικός εξέφρασε τις δικές του ευχαριστίες για την Κέρκυρα και τα όσα έζησε εκεί τους τελευταίους μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ Κέρκυρα, θα ήθελαν να εκφράσουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς τον Αλέκο Βοσνιάδη, τον Ηλία Παπαθανασίου και τον Γιάννη Κεσόγλου, για τη σπουδαία πορεία στην οποία οδήγησαν την ομάδα, για την πίστη που έδειξαν, τη σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό τους.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και την ανέβασε, την οδήγησε στη Superleague, μας έδωσε το όνειρο να το ζήσουμε. Όπως είχε υποσχεθεί.

Σήμερα, κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής, μιας συνεργασίας αντάξιας των προσδοκιών μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αλέκο Βοσνιάδη για την προσφορά του και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».

Last modified onΔευτέρα, 30 Μάιος 2016 11:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep