«Εις το επανιδείν»

Οι ευχαριστίες του Αλέκου Βοσνιάδη και η ευχή του για την Κέρκυρα.

Μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα συνεχίσει στην Κέρκυρα. Με δήλωσή του στο flnews ο Μακεδόνας προπονητής, που οδήγησε τους Φαίακες στη Super League, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε, ενώ ευχήθηκε στην Κέρκυρα να σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία.

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Μια άριστη χρονιά. Πετύχαμε τον στόχο που φάνταζε δύσκολος όταν ήρθαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ήταν από την αρχή στην ομάδα, αλλά και σε όσους ήρθαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Δίκαια εξασφαλίσαμε την άνοδο και εμείς και η ΑΕΛ, ήμασταν οι πιο σταθερές ομάδες. Θέλαμε να βγούμε πρωταθλητές, αλλά δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Χάθηκε ένα ματς, αλλά δεν αμαυρώθηκε η συνολική προσπάθεια. Εύχομαι στην Κέρκυρα να σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μας επέλεξε, τον κόσμο που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, ενώ θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου, τους Ηλία Παπαθανασίου, Χρήστο Βάσαλο και Γιάννη Κεσόγλου. Ευχαριστώ τους κ.κ. Τρούλο και Ρίκο για τη βοήθεια στην καθημερινότητά μας, τον εξαιρετικό ιατρό Αλέξανδρο Κοσκινά, τους φυσικοθεραπευτές Αργύρη Ραψομανίκη και Βασίλη Κουλουμπή, αλλά και τον κ. Αναλυτή που ήταν δίπλα μας. Στη ζωή όλα είναι κύκλος. Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναβρεθούμε, εις το επανιδείν».

Last modified onΔευτέρα, 30 Μάιος 2016 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep