«Μόνο φίλους στο Αίγιο»

Τιμήθηκε ο Γιάννης Ιωάννου από το Παναιγιάλειο.

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου τίμησε τον Γιάννη Ιωάννου για την προσφορά του στους «μελανόλευκους» και ο κεντρικός αμυντικός της Κέρκυρας ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση που με τίμησε, αλλά και την αντιμετώπιση που έχω από τον κόσμο του Αιγίου. Εκτίμησαν την προσφορά μου τα 2,5 χρόνια και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Συμφωνώ με τον κόουτς, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Τους έχει δώσει μία ταυτότητα ο Χρήστος πραγματικά εξαιρετική για την κατηγορία. Με αυτοματισμούς, με παίκτες που βρίσκονται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς το είχαμε διαβάσει, αν εξαιρέσουμε μία φάση θεωρώ ότι καταφέραμε και το αντιμετωπίσαμε.

Είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού, δεν μείναμε στις απουσίες. Κοιτάξαμε όσοι παίξουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μπορεί η απόδοσή μας να μην ήταν σούπερ, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς για να πάμε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον στόχο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, να δούμε τι θα κάνουν και οι αντίπαλοι, να το «κλειδώσουμε» και να αλλάξουμε κατηγορία.

Σκέφτομαι τον Παναιγιάλειο με ωραίες στιγμές. Τα άσχημα τα έχω αφήσει πίσω. Έχω γνωρίσει ανθρώπους εδώ που δεν είναι του ποδοσφαίρου, είναι πιο πολύ άνθρωποι. Μ' έχουν βοηθήσει και σε προσωπικό επίπεδο. Χάρηκα πάρα πολύ και για τη σχέση που είχα πέρα από το ποδόσφαιρο. Αυτό μένει στο τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας. Οι σχέσεις που χτίζουμε και εδώ στο Αίγιο έχω κάνει μόνο φίλους. Εύχομαι στην ομάδα να βρει τον δρόμο της, γιατί είναι κρίμα για τον κύριο Ρέλλα και τους ανθρώπους του συμβουλίου που τρέχουν καθημερινά. Όσοι είναι στην ομάδα γνωριζουν τις προσπάθειες που κάνουν και ποιοι είναι απέναντί τους. Θεωρώ ότι θα βρει την άκρη και με τον κόσμο δίπλα της να πάνε όλα καλά και να έχει ένα καλύτερο μέλλον».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 24 Απρίλιος 2016 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep