«Άλλη ομάδα δεν θα ανταποκρινόταν»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε στο βάθος που έχει η Κέρκυρα.

Ακόμα και με 10 απουσίες η Κέρκυρα δεν έδειξε να επηρεάζεται και κατάφερε να καλύψει τα κενά, φεύγοντας με τη νίκη (1-0) από το Αίγιο. Εκεί στάθηκε και ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος δήλωσε:

«Σπουδαία νίκη για μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που παρά τα προβλήματά της έχει παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Βαθμοθηρία αυτή τη στιγμή. Κοιτάμε τους βαθμούς, οι οποίοι θα μας «κλειδώσουν» την κατηγορία και μετά να διεκδικήσουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Έχουμε βάθος σαν ομάδα. Αν το πάθαινε αυτό άλλη ομάδα, σίγουρα, δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί. Ήρθαμε εδώ, ξέροντας ότι τα παιδιά που θα μπουν δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά που έλειπαν και αυτό μας βοήθησε πολύ.

Πήραμε τους τρεις πόντους και κοιτάμε την επόμενη μέρα. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και στον κόουτς. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, την αναλύσαμε σε κάποια παιχνίδια. Ευχόμαστε σε αυτή την εξαιρετική ομάδα να βρει τον δρόμο της γρήγορα και να λυθούν τα προβλήματά της, γιατί την έχει ανάγκη η κατηγορία, πολύς κόσμος. Της εύχομαι τα καλύτερα. Καλές γιορτές».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 24 Απρίλιος 2016 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep