Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Η... Οδύσσεια των Φαιάκων

Έφυγε για Βόλο η Κέρκυρα. Ζημιά ο Κουτσόπουλος, που μένει 15 μέρες εκτός.

Με τον αέρα της πρώτης θέσης έπειτα από την αυλαία των μπαράζ ανόδου αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (05/05) για τον Βόλο η αποστολή της Κέρκυρας. Οι Φαίακες δεν είχαν χρόνο, όχι μόνο να πανηγυρίσουν τη νίκη σε βάρος του Αιγινιακού, αλλά ούτε να ξεκουραστούν, καθώς έφυγαν το πρωί για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας και από εκεί την Πέμπτη (08/05) θα μεταβούν στην Κρήτη.

Το δυσάρεστο για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι ότι δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Κουτσόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα μείνει 15 μέρες εκτός προπονήσεων λόγω του τραβήγματος που υπέστη και έτσι το βάρος της αριστερής πτέρυγας θα επωμιστεί ο Γκόμεζ. Αντίθετα, επιστρέφει ο Παρασκευαΐδης (θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του απέναντι στον ΑΟ Χανιά), αλλά και ο Γεωργακόπουλος.

Η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Παρασκευαΐδης, Γεωργακόπουλος, Ραπτάκης, Μαραγκός, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καραδέμητρος, Κρητικός, Παππάς, Κόντος, Ανδρεόπουλος, Γυφτοκώστας, Σουάνης, Γκόμεζ, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ, Σίκιμιτς.

Last modified onΤρίτη, 06 Μάιος 2014 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep