Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οι παίκτες μου έχουν μέταλλο»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε στο μέταλλο των παικτών της Κέρκυρας.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας μίλησε για τη νίκη επί του Αιγινιακού για τις μικρές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων στα play off, για το ρίσκο που παίρνει με το rotation σε κάθε αγωνιστική και το καθοριστικό εν όψει συνέχειας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στον NovaΣΠΟΡ FM:

Τη βαθμολογική καθίζηση που είχε η ομάδα: «Δεν είναι αγωνιστική, αλλά βαθμολογική. Τα αίτια μπορεί να είναι αρκετά. Η προσπάθεια του να βγεις πρώτος στην σεζόν είναι σημαντική και κάπου σε κουράζει. Ξεκινώντας στα πλέι οφ και έχοντας απόσταση βαθμών, μπαίνεις πιο χαλαρός. Σε εμάς ο μεγάλος παράγοντας ήταν η τύχη. Η εικόνα μας είναι σταθερή και καλή. Αν εξαιρέσω και το ματς με τον Ηρακλή, η καθίζηση δεν ήταν αγωνιστική. Το λένε και οι αντίπαλοί μας. Ευελπιστώ ότι ξαναβρίσκουμε ρυθμό. Ήταν σημαντική νίκη χθες επί του Αιγινιακού. Δεν έχουμε παρουσιάσει σημάδια κόπωσης. Μια λεπτομέρεια πολύ σημαντική είναι ότι το ρόστερ και το βάθος, το δημιουργήσαμε.

Το βάθος στον πάγκο: «Είναι ρίσκο να αλλάζεις 7-8 παίκτες κάθε αγωνιστική, αλλά είναι παιδιά που πέρυσι δεν τα ήξερε κανένας και εμείς τα εμπιστευτήκαμε. Εύχομαι να μας βγει. Δεν νομίζω άλλος προπονητής να έχει πάρει τέτοιο ρίσκο».

Το αν είναι κούρσα τεσσάρων ομάδων, πια, τα πλέι οφ: «Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες δυο αγωνιστικές. Θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα φανεί αν θα είναι πλέι οφ δυο ταχυτήτων. Ακόμα είναι μικρές οι διαφορές».

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου που έρχεται: «Μετά το ματς του πρώτου γύρου, τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν μέταλλο. Ελπίζουμε τώρα να βρεθούμε σε θέση ισχύος. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Το αν η έκπληξη η φετινή είναι ο Φωστήρας: «Έχει ένα ρόστερ από νεαρά παιδιά. Είναι επιτυχία αυτό που κατόρθωσε ο Φωστήρας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έκαναν απέναντι σε μεγαθήρια, όπως ο Παναιγιάλειος και ο Πανηλειακός».

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάιος 2014 12:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep