Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απροκάλυπτη αλλοίωση»

Πρώτη φετινή ανακοίνωση της Κέρκυρας σε βάρος της διαιτησίας.

Για απροκάλυπτη αλλοίωση αποτελέσματος από τον διαιτητή Κυριαζίδη (Έβρου), τον οποίο χαρακτήρισε επιπέδου τοπικού πρωταθλήματος μίλησε η Κέρκυρα σε ανακοίνωσή της μετά το ματς με τον Ηρακλή. Αναλυτικά ανέφερε:

Κοινοποίηση προς: Football League, ΚΕΔ/ ΕΠΟ.
Tελικά, οι ανακοινώσεις του Ηρακλή έπιασαν τόπο. Δεν γνωρίζουμε προς όφελος τίνος, αλλά έπιασαν. Και όλη η Ελλάδα έγινε σήμερα μάρτυρας του τι πάει να πει απροκάλυπτη αλλοίωση αποτελέσματος, ντροπή και αηδία. Σημειώσαμε τρία πεντακάθαρα γκολ και κάποιοι κύριοι, «επέβαλαν» να μετρήσει μόνο το ένα. Οι ίδιοι που... έβγαλαν τσίμπλες στο καταφανές πέναλτι στον Μπέριαν και... έτρεξαν να ανακαλύψουν παράβαση του Παρασκευαϊδη. Έτσι θέλησαν, έτσι έγινε. Το να ορίζεται σε ματς τέτοιας κρισιμότητας ένας διαιτητής επιπέδου τοπικού πρωταθλήματος, αποτελεί αίσχος και προσβολή νοημοσύνης.

Η Κέρκυρα έχει πάγια τακτικά να μην μπαίνει σε χορούς ανακοινώσεων. Αλλά το έγκλημα που έλαβε χώρα σήμερα στο «Καυτανζόγλειο» ξεπερνάει κάθε όριο. Όπως κάθε βιασμός δικαίου και αξιοπρέπειας. Εμείς, σφαγιαστήκαμε. Κάποιοι άλλοι, ξεφτιλίστηκαν. Να δούμε, κύριοι, στο τέλος ποιο είναι το χειρότερο...».

Last modified onΠέμπτη, 01 Μάιος 2014 02:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep