Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εγκληματικά λάθη»

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, στάθηκε στη διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Μιχάλης Γρηγορίου, υποστήριξε ότι οι διαιτητές του παιχνιδιού ήταν σε… τραγική ημέρα και εμφανίστηκε στενοχωρημένος από την ισοπαλία (1-1) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς αναζητούσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, και ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν Ηρακλή που παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Όμως έτσι όπως πήγε το παιχνίδι δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο η Κέρκυρα και έπρεπε να νικάμε ήδη 0-3. Οπότε θα ήταν τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος. Για κακή μας τύχη βρέθηκαν σε τραγική μέρα οι δύο από τους τρεις. Ο διαιτητής και ο επόπτης και έτσι πήγαμε με το φτωχό 1-0 στο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα φταίμε εμείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο για 20 λεπτά δεν υπήρχαμε και δώσαμε την ευκαιρία στον Ηρακλή να μας πιέσει και να ισοφαρίσει. Το πέναλτι ελέγχεται αν ήταν. Εγώ προσωπικά πάντως νιώθω στενοχωρημένος. Εδώ που φτάσανε τα πράγματα καμία ομάδα δεν είναι υποχρεωμένη να παίζει με την κακή μέρα του οποιουδήποτε – και δεν μιλάω μόνο για τα εγκληματικά λάθη που έγιναν εις βάρος μας – και να παίζονται καριέρες ιστορίες οπαδοί και εταιρίες. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή ευχαριστούμε για την φιλοξενία και εύχομαι ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του».

Last modified onΤετάρτη, 30 Απρίλιος 2014 21:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep