Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να καταλάβουν πού βρίσκονται»

Ο Γιώργος Μαραντάς επιδιώκει να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του στην Καβάλα.

Ο τεχνικός της Καβάλας, Γιώργος Μαραντάς, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον Αιγινιακό, που θα γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη». «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Σίγουρα θα υπάρξει η επόμενη μέρα αλλά το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι μόνο η νίκη. Το ξέρουν οι ποδοσφαιριστές. Θέλω να το καταλάβει ο κόσμος και να στηρίξει την προσπάθεια, όσο το δυνατό περισσότερο. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Θα προχωρήσουμε έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε» σχολίασε αρχικά.
Για το πώς είναι η ψυχολογία των παικτών του είπε: « Δεν θα έλεγα ότι είναι και η καλύτερη. Κάθε φορά όμως που μπαίνει ο ποδοσφαιριστής στο γήπεδο, το ξεπερνάει. Δε σκέφτεται κάτι. Εμείς έχουμε και νέα παιδιά, οι οποίοι ξεχνάνε ακόμη πιο γρήγορα. Αυτό είναι και καλό και κακό. Αυτό που θέλω εγώ είναι να συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται. Κάθε μέρα αυτό τους λέω. Θέλω να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν την Κυριακή».
Κατέληξε λέγοντας: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Οι διαφορές αν είναι μεγάλες η μικρές, φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είτε παίζεις με την Κέρκυρα όπου είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση, είτε παίζεις με την Καλαμαριά που είναι πιο χαμηλά και ήμασταν τραγικοί. Οι διαφορές φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Ανάλογα με την προσπάθεια, τις μεγαλώνεις η τις μικραίνεις».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2013 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep