Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα η Καβάλα

Το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπό της έδειξε την Πέμπτη (19/12) η ΠΑΕ Καβάλα.

Αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το ίδρυμα για το ειδικό παιδί «Αγία Μαρίνα» στο Περιγιάλι μοιράζοντας τρόφιμα και χαρά για την κάλυψη μέρους των αναγκών του ιδρύματος. Ήταν μια σεμνή τελετή κατά τη διάρκεια της οποίας τα χαμόγελα αλλά και οι ευχές έδιναν και έπαιρναν, εν όψει της νέας χρονιάς. Την αντιπροσωπεία της διοίκησης αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Καβάλα υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ιδρύματος Σταύρος Πεταλωτής και εργαζόμενοι στο «Αγία Μαρίνα», στους οποίους να τονιστεί ότι παραδόθηκε κατόπιν συνεννόησης σεβαστή ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του.
Η ΠΑΕ Καβάλα στη συγκεκριμένη εκδήλωση εκπροσωπήθηκε από το μέλος της διοίκησης Δώρα Τζιτζιφάγκου και τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου Πέτρο Πετρόπουλο, και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τον προπονητή Γιώργο Μαραντά, τον αρχηγό της ομάδας Παντελή Ντουτσαρίδη και τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Βαλεριάνο, Αλέξανδρο Πόπτση, Αντώνη Καπνίδη και Μάκη Γιαννίκογλου.

Ικανοποίηση από τη διοίκηση του «Αγία Μαρίνα»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ιδρύματος για το ειδικό παιδί Σταύρος Πεταλωτής ευχαρίστησε την ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα τον Βλάση Τσάκα στον οποίο ανήκε η ιδέα για την επίσκεψη, ευχήθηκε μία καλή νέα χρονιά με υγεία σε όλους ενώ ταυτόχρονα ζήτησε από τους παίκτες του Α.Ο.Κ. να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει και πολύ γρήγορα να επιστρέψει στη Superleague. Μάλιστα από την πλευρά του ο Σταύρος Πεταλωτής μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τονίζοντας ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ίδρυμα είναι αρκετές ενώ χάρισε σε όλα τα μέλη της ΠΑΕ Καβάλα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση από μία ευχητήρια κάρτα του ιδρύματος.
Εκ μέρους της αντιπροσωπείας των «Αργοναυτών» ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά αλλά και η συγκίνηση της ΠΑΕ Καβάλα για την παρουσία της στο ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» η οποία έγινε αυθόρμητα μιας και η Καβαλιώτικη ΠΑΕ θέλει με τον τρόπο αυτό να δείξει και το κοινωνικό της πρόσωπο. Παράλληλα ο Πέτρος Πετρόπουλος ευχήθηκε, η πρωτοβουλία την οποία ανέπτυξε η ΠΑΕ Καβάλα να βρει κι άλλους μιμητές σε τοπικό επίπεδο ενώ υπογράμμισε στον Πρόεδρο του ιδρύματος Σταύρο Πεταλωτή πως η Καβαλιώτικη ΠΑΕ θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά. Τέλος ευχήθηκε υγεία πάνω απ’ όλα μέσα στο 2014 και η νέα χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη για τον ίδιο τον σύλλογο.

Last modified onΠέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2013 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep