Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έπαιζε 75-25»

Ο παράγοντας της Καβάλας, Βλάσης Τσάκας, στήριξε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη και συνέκρινε τον εαυτό του με τον πρόεδρο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας:

«Αναλάβαμε την Καβάλα εδώ και τρεις μήνες με συγκεκριμένο πλάνο, σχεδιασμό, χρήματα. Δεν μπορώ να πω όμως ότι επειδή είμαι καλός παίκτης στο πόκερ, μπορώ να παίζω με σημαδεμένη τράπουλα. Δεν μπορεί να έρχεται ο κάθε τυχάρπαστος και για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές οι διαιτητές να διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Σήμερα ειδικά μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο και τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Επέτρεψε να τλειώσει το παιχνίδι χωρίς μία κόκκινη. Πρέπει να σταματήσουν τα τζάκια όχι μόνο στην πολιτική, αλλά και στους διαιτητές. Όχι ο μπαμπάς διαιτητής και το παιδί διαιτητής.

Η Καβάλα θα διαμαρτυρηθεί και θα φτάσει στα άκρα με τους δύο... μάγκες που σφύριξαν τα τελευταία δύο παιχνίδια της. Κάναμε υπομονή, δεν μιλούσαμε, δύο φορές στην Καρδίτσα μας έσφαξαν. Λέγαμε για ανθρώπινα λάθη, αυτά δεν είναι ανθρώπινα».

Για το αν θα γίνει δεκτή η παραίτηση Χαραλαμπίδη: «Αποφάσεις δεν παίρνονται αυτή τη στιγμή. Για εμένα είναι από τους καλύτερους ανερχόμενους προπονητές. Ξαφνικό δεν είναι τίποτα όταν κάτι δεν πάει καλά. Την τελευταία βδομάδα είχαν γίνει συζητήσεις. Ο κ. Χαραλαμπίδης πιθανόν να είχε πάρει τις αποφάσεις του είτε νικούσε είτε όχι η ομάδα. Έξι- επτά αγωνιστικές δεν είναι υπομονή; Ο Αρβανιτιδής έχει αλλάξει 11 και παέι για τον 12ο. Έχει συμπληρώσει 16άδα!

Εμείς επιμένουμε στον Χαραλαμπίδη και θα δούμε αύριο πως θα ξημερώσει η ημέρα. Για το αν θα παραμείνει ο Χαραλαμπίδης, θα αποφασίσουμε. Θα δούμε τα υπέρ και τα κατά. Για εμένα ήταν άψογος προπονητής. Αν κάποιος παρακολουθούσε τις προπονήσεις, με άριστα το 10 παίρνει 10 με τόνο».

Για το αν υπάρχει θέμα επιστροφής Γιώργου Μαραντά: «Τι με ρωτάτε; Τι μου λέτε; Λες και το είχαμε στημένο... Υπαρχουν άνεργοι περίπου 45 προπονητές».

Τι παράπονα έχει η διοίκηση από τον διαιτητή: «Επέτρεψε σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι σε ένα γήπεδο που έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Έπαιζε 75-25. Θέλουμε το 50-50. Και πάνω από όλα θέλουμε να φεύγουν οι παίκτες υγιείς. Ο Ρεβυθόπουλος είναι στο νοσοκομείο και δεν έδωσε ούτε καν φάουλ. Καραμπινάτη κόκκινη».

Για το αν υπάρχει κάποιος από τη διοίκηση που δεν θέλει τον Χαραλαμπίδη: «Δεν υπάρχει κανείς στη διοίκηση που να μην θέλει τον Χαραλαμπίδη. Άλλο το θέλω και άλλο το πρέπει. Αν η παραίτηση γίνει δεκτή, η πόρτα στην Καβάλα για τον Χαραλαμπίδη θα είναι ανοικτή πολύ σύντομα».

Για τη συνέχεια: «Η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια έδειξε σημάδια βελτίωσης και έβγαλε και τσαμπουκά. Θα κυνηγήσουμε να πάρουμε ό,τι πάρουμε μέχρι τα Χριστούγεννα και εφόσον γίνουν τα αιτήματα δεκτά, τότε θα κάνουμε μεγάλη επένδυση και η ομάδα θα κάνει το come back. Στη Β΄Εθνική είναι τέτοια η καστάσταση που μπορείς να ανατρέψεις ακόμη και 20 πόντους. Εάν δεν γίνουν δεκτά, τότε χάρηκα που σας γνώρισα».

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep