Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Εγκληματίες στην Καβάλα»!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για... εγκλήματα στον προγραμματισμό και στην ενίσχυση της Καβάλας.

Απίστευτες αιχμές σε βάρος αυτών που έφεραν τους ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι στην Καβάλα άφησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας. Αναλυτικά δήλωσε:

«Θέλαμε πολύ το ματς, αλλά δεν βοήθησε το γήπεδο. Δεν έχω παράπονο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί δουλεύουν πολύ. Εγώ παραιτούμαι. Έκανα δύο μήνες μεγάλη προσπάθεια, αλλά δυστυχώς πληρώνω τα εγκλήματα κάποιων μαζί με τους συνεργάτες μου. Είδατε στα τρία τελευταία ματς πόσο βελτιωθήκαμε. Κάποιοι δεν έχουν υπομονή. Εγώ ξέρω ότι οι ομάδες αγοράζουν ποδοσφαιριστές. Εδώ έγιναν άλλα πράγματα... Δεν το σκέφτηκα όταν ήρθα, αλλά δεν περίμενα τέτοιο κλίμα και τέτοια εγκλήματα. Μέσα μου νιώθω όμορφα. Ο Βλάσης Τσάκας προσπαθεί, αλλά ο προγραμματισμός είναι πολύ λάθος. Έχει γίνει έγκλημα και το πληρώνει η ομάδα και ο κόσμος. Ευχαριστώ τους παίκτες. Η δουλειά φαίνεται. Έκανα προετοιμασία, μοντάρισμα, όλα μαζί. Αυτό δεν ήταν ομάδα. Δεν ξέρω ποιος έκανε τα εγκλήματα, γιατί δεν ήμουν εδώ.

Προσπάθησα, αλλά δεν είμαι μάγος. Κάποιοι εδώ θέλουν μάγο. Αυτός δεν είναι προγραμματισμός. Τι να πρωτοκάνω; Όταν παίρνεις παιδάκια πρέπει να έχεις υπομονή. Ίσως και ο Βλάσης Τσάκας να φταίει, τι να πω; Ακόμα και αν νικούσαμε θα έφευγα. Είχαμε κάνει μια κουβέντα με τη διοίκηση πριν αρκετό καιρό και είναι προτιμότερο αυτό να γίνει τώρα».

 

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep