Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση της Καβάλας με τη Ζάκυνθο.

Ο τεχνικός του ΑΟΚ είπε αρχικά στο kavalagoal.gr: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, απέναντι σε έναν αντίπαλο για τον οποίο έχω σχηματίσει κάποια εικόνα. Τον παρακολούθησα στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση. Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και κυρίως να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. Θα πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι, θα πρέπει να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την απόδοσή μας γιατί αναμετρήσεις όπως αυτή Ζάκυνθο σίγουρα κρύβουν παγίδες και είναι πάρα πολύ δύσκολες. Το σίγουρο είναι πως εάν αγωνιστούμε όπως με τον Ηρακλή και είμαστε σοβαροί και αγωνιστικά πειθαρχημένοι τότε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Πρέπει να βγάλουμε μία σοβαρότητα και μία ωριμότητα στο παιχνίδι μας Δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα».

-Η νίκη σε βάρος του Ηρακλή στην πρεμιέρα εκτιμάτε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών;

«Στον ψυχολογικό τομέα σίγουρα η νίκη μας σε βάρος του Ηρακλή παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Τα παιδιά διαπίστωσα ότι ολόκληρη την εβδομάδα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά από κει και πέρα θα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή, η ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλειά και απαιτείται να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε γιατί αν μείνουμε στη νίκη σε βάρος του Ηρακλή θα γυρίσει σε μας μπούμερανγκ».

-Τι θα επιζητήσει ο Α.Ο.Κ. από τα δύο εκτός έδρας συνεχόμενα παιχνίδια στη Ζάκυνθο και στην Καρδίτσα;

«Σίγουρα για μας το καλύτερο θα ήταν το απόλυτο, να μαζέψουμε δηλαδή 6 βαθμούς από τα συγκεκριμένα δύο παιχνίδια. Σίγουρα όμως θα πρέπει να σας πω ότι όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι τότε δε θα πρέπει να το χάσεις».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2013 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep