Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ελευθεριάδης: «Στόχος η 4άδα»

Ο νέος πρόεδρος της Καβάλας, Φάνης Ελευθεριάδης, δήλωσε ότι στόχος των «αργοναυτών» είναι η επιστροφή τους στη Super League.

Ο Ελευθεριάδης αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ζήτησε την παρουσία του κόσμου, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φάνης Ελευθεριάδης στην ιστοσελίδα kavalagoal.gr:

Κύριε Ελευθεριάδη πόσο ικανοποιημένος είστε από τη νίκη του Α.Ο.Κ. σε βάρος του Ηρακλή με σκορ (3-2) στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος;

«Ήταν πραγματικά μία μεγάλη νίκη και η προσπάθεια η οποία καταβλήθηκε από όλους τους ποδοσφαιριστές, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό πέρα για πέρα συγκινητική. Θα ήθελα να τους συγχαρώ για το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν καθώς επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ήταν μία νίκη την οποία χρειαζόμασταν για πολλούς και διάφορους λόγους κυρίως δε για να ανέβει η ομάδα στον ψυχολογικό τομέα. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα πρέπει να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί ακολουθούν δύο εκτός έδρας και μάλιστα πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα στη Ζάκυνθο και μέσα στην Καρδίτσα. Κοιτάμε μπροστά και έχουμε το μυαλό μας στα συγκεκριμένα δύο παιχνίδια και στόχος μας είναι η κατάκτηση 6 βαθμών».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει κ. Ελευθεριάδη αυτή η ομάδα;

«Το σίγουρο είναι ότι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στόχος μας είναι αρχικά να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 4άδα του 2ου ομίλου της Football League και ακολούθως με πολλές αξιώσεις να διεκδικήσουμε την επιστροφή της Καβάλας στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Καβάλα είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να πάει μπροστά και θα πάει. Εκείνο το οποίο θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω είναι το ότι εμείς ως νέα Διοίκηση της ομάδας θα καταβάλλουμε όποιες προσπάθειες απαιτούνται για το συμφέρον του Α.Ο.Κ. ώστε η ομάδα να πετύχει στους στόχους που έχει εξ αρχής θέσει».

Είστε ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»;

«Ο κόσμος της Καβάλας είναι γεγονός ότι βοήθησε αρκετά την ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση ενός «τρίποντου» που είναι τεράστιο από πολλές πλευρές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» την προηγούμενη Δευτέρα αλλά σίγουρα ο κόσμος δεν ήταν εκείνος που έπρεπε σε αριθμό προσέλευσης. Οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να ανταποκριθούν σ’ αυτή την προσπάθεια, να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας που είναι ιδιαίτερα προσιτό, να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στον Α.Ο.Κ. για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος την υλοποίηση του στόχου μας που είναι η επιστροφή της ομάδας στη Superleague».

 

Last modified onΠέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep