Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλω νίκη με Ηρακλή»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έδωσε το σύνθημα ενόψει της πρεμιέρας.

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και βασικός μας στόχος είναι η νίκη σε βάρος του Ηρακλή. Νικηφόρο αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά σε θέματα τακτικής και να καταλάβουν όλοι ότι παίζουν σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες»

Εξαιρετικά δύσκολο έργο θα έχει η Καβάλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή εντός έδρας. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του και βασικό του μέλημα είναι να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές στους εαυτούς τους.

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και βασικός μας στόχος είναι η νίκη σε βάρος του Ηρακλή», είπε ο Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε: «Νικηφόρο αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά σε θέματα τακτικής και να καταλάβουν όλοι ότι παίζουν σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Καβάλα εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο ανέφερε: «Η ΠΑΕ Καβάλα σας προσκαλεί στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της ομάδας 2013-2014 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:00, στο ξενοδοχείο GALAXY, αίθουσα «Φίλιππος». Η ΠΑΕ Καβάλα θα παρουσιάσει το πλάνο της για την αναδιάρθρωση και την ανάπτυξη της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα θα γίνει η παρουσίαση του προπονητικού team και των ποδοσφαιριστών της. Στην ίδια εκδήλωση Θα παρουσιαστούν οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Τέλος θα παρουσιαστεί το χορηγικό και διαφημιστικό πρόγραμμα καθώς και τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2013-2014».

 

Last modified onΔευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep