Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σε βάθος χρόνου… άνοδος»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για τον στόχο της Καβάλας, που είναι η άνοδος σε βάθος χρόνου.

Ο νέος προπονητής του ΑΟΚ, Απόστολος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό 93.7 της Καβάλας και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Βλάση Τσάκα. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Έρχεστε σε μια ομάδα με όνομα και με ιστορία…

«Είναι αυτό που είπατε από μόνοι σας. Έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλο όνομα και με ιστορία. Έγινε η κουβέντα με τον Κ. Τσάκα και ταιριάξαμε σε μεγάλο βαθμό στη φιλοσοφία και στο όραμα που έχει. Με ενθουσίασε πάρα πολύ. Πήρα έτσι την απόφαση να έρθω στον ΑΟΚ».

Το όραμα είναι μέχρι τη Σουπερ Λιγκ;

«Σε βάθος σίγουρα ναι. Όταν διοικείς την Καβάλα και είσαι προπονητής, δε μπορείς να έχεις άλλους στόχους. Η ομάδα έχει περάσει από τα σαλόνια της Σουπερ Λιγκ και μόνο με το όνομα, πρέπει να έχει αυτούς τους στόχους».

Γνωρίζετε κάποια πράγματα για το ρόστερ; Είστε λίγα 24ωρα στην ομάδα.

«Υπάρχουν κάποια παιδιά που τα έχω συναντήσει σαν αντίπαλους αλλά και σαν παίκτες που συνεργαστήκαμε. Με τον Πρίττα ήμασταν στον Ηρακλή, όταν εγώ ήμουν γυμναστής στον Ηρακλή με προπονητή τον Σάββα Κωφίδη.

Επίσης ξέρω κάποιους παίκτες που ήταν στη Β` Εθνική. Είδα ότι υπάρχει ταλέντο. Σίγουρα θέλει υπομονή και πολλή δουλειά. Να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας, μέχρι το Γενάρη. Εκεί να ενισχυθούμε περισσότερο με δουλειά και οργάνωση. Να πάρουμε επίσης τους παίκτες που μας λείπουν για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Μάλλον για να πείτε περισσότερα, πρέπει να γνωρίσετε το ρόστερ περισσότερο…

«Αυτό εννοείται. Είναι μερικά παιδιά που δε γνωρίζω. Η ομάδα μαζεύτηκε πολύ γρήγορα. Θέλω να τους γνωρίσω αλλά και αυτοί να με γνωρίσουν. Να ταιριάξουμε στο παιχνίδι που θέλω να παίζει η ομάδα. Θέλει λίγο χρόνο. Σίγουρα μας πιέζει ο χρόνος, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα».

Last modified onΚυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2013 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep