Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Ξεκινάμε σε μια εβδομάδα»

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε για την επόμενη ημέρα της Καβάλας και τόνισε πως ξεκινά κανονικά προετοιμασία σε μια εβδομάδα. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε για την επόμενη ημέρα της Καβάλας και τόνισε πως ξεκινά κανονικά προετοιμασία σε μια εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της Καβάλας Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε στο FL News για την επόμενη ημέρα στην ομάδα μετά το τέλος της υπόθεσης για την έλευση επενδυτή.

Η Καβάλα είναι έτοιμη για την επόμενη ημέρα και τον σχεδιασμό της, αφού η διοίκηση δεν είχε επαναπαυτεί στο ενδεχόμενο της έλευσης επενδυτή και υπήρχαν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, αλλά και σχεδιασμός για το θέμα του προπονητή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε στο FL News για τα σχέδια αυτά.

-Η ομάδα θα προχωρήσει χωρίς επενδυτή;

«Υπάρχει ήδη συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από την κατηγορία της Football League και θα ανακοινωθούν τα ονόματα τους μέσα στην εβδομάδα, όπως και του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα οριστεί η ημερομηνία για την πρώτη προπόνηση που θα είναι στις τελευταίες μέρες του Ιουλίου».

-Με το θέμα των προσφυγών τι θα γίνει;

«Θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να γίνει διακανονισμός στα ποσά των προσφυγών. Αν δεν το καταφέρουμε οι υποθέσεις θα πάρουν τον δρόμο τους και μέχρι να εκδικαστούν θα δούμε αν θα έχουν γίνει συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές ή όχι για τα χρήματα τους».

-Αν έρθει μετά τον σχεδιασμό κάποια πρόταση επενδυτή;

«Ο χρόνος πιέζει και ήδη χάσαμε αρκετό μέχρι τώρα. Θα αρχίσουμε τον σχεδιασμό της ομάδας και αν υπάρξει κάποια πρόταση θα συζητήσουμε πάνω στα δεδομένα που θα υπάρχουν ώστε να παραχωρηθεί το πακέτο των μετοχών. Δεν υπάρχει άλλη λύση γιατί πρέπει να οργανωθεί η ομάδα».

Last modified onΚυριακή, 21 Ιούλιος 2013 10:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep