Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κανάκης: «Ωραία μέρα για την Καβάλα»

Θετικές εξελίξεις προαννήγγειλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Καβάλας, Ντίνος Κανάκης.

Με τοποθέτησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 93.7, ανέφερε: «Από τη συνάντηση που είχαμε με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη, μάθαμε ορισμένα πράγματα που δεν ξέραμε. Μας είπε ότι σήμερα( χθες) θα είναι μια πολύ ωραία μέρα για τον ΑΟΚ, αφού υπάρχει ένας επενδυτής που έχει αποφασίσει να αγοράσει τις μετοχές και να πάρει την ομάδα. Σήμερα(χθες) θα γίνει η τελική διαπραγμάτευση φέρνοντας μια εγγυητική επιστολή που θα τη δώσει στον πρόεδρο, προκειμένου να προχωρήσει η αλλαγή του μετοχολογίου.
Εμείς για να βοηθήσουμε ακόμη μια φορά την ΠΑΕ, τους είπαμε ότι δίνουμε το 35% των μετοχών στον καινούριο επενδυτή.
Εφόσον βέβαια αλλάξει το μετοχολόγιο. Για το καλό της ομάδας να κάνει ότι θέλει. Δε μάθαμε ποιος είναι. Το μόνο που ζητήσαμε για να δώσουμε τις μετοχές, είναι να το δούμε από κοντά, πιο μπροστά. Αυτό για να μεταβιβάσουμε τις μετοχές. Είναι Καβαλιώτης και η εγγυητική επιστολή που θα ερχόταν από αλλού τελικά θα είναι από τράπεζα της Καβάλας. Δε θα είναι από τράπεζα της Βουλγαρίας.
Θα γίνει ένας μικρός έλεγχος της εγγυητικής και την Παρασκευή μας είπε ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Μερικοί συνάδελφοι μέσα στο συμβούλιο, δεν τα πίστευαν. Όταν υπάρχει ταλαιπωρία 1 χρόνου, τι να πιστέψεις από εκεί και πέρα; Πιθανότατα να μη φταίει ο πρόεδρος. Αυτός ο Γολγοθάς τραβιέται εδώ και 1 χρόνο. Σε διαφορετική περίπτωση το άλλο σχέδιο είναι, να έχει η ομάδα 3 παίκτες μέχρι 23 ετών και οι υπόλοιποι να είναι οι παίκτες που έγιναν επαγγελματίες τον περασμένο Γενάρη. Δε ξέρουμε ποιος θα τραβήξει την ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιούλιος 2013 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep