Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ποιοτική ομάδα η Καλλονή»

Ο Γιώργος Μαραντάς αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Καβάλας με την Καλλονή την προσεχή αγωνιστική.

Ο τεχνικός των «Αργοναυτών» μίλησε στο kavalagoal.gr και είπε τα εξής: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει από τα υψηλότερα μπάτζετ στο πρωτάθλημα της Football League και αυτό σημαίνει ότι έχουν ποιότητα οι ποδοσφαιριστές της. Άρα εκ των πραγμάτων και με δεδομένα όλα τα παραπάνω το έργο μας γίνεται ακόμη δυσκολότερο. Στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος αγωνιζόμαστε με νεανική ομάδα και αυτή θα γίνει ακόμα πιο νεανική στο παιχνίδι με την Καλλονή, δεδομένων των απουσιών που έχουμε.
Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Τριποτσέρης, Μπρατσιάνι και Ντουτσαρίδης. Στα παραπάνω ονόματα θα προσθέσω και εκείνα των τραυματιών ποδοσφαιριστών Γελαδάρη, Πάτο και Τάσιτς ενώ την ίδια ώρα αμφίβολος είναι και ο Καλαγκάνης. Παρ’ όλα αυτά εμείς, όπως αγωνιστήκαμε και στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος έτσι οφείλουμε να αγωνιστούμε και στην αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή.
Προσπαθώντας δηλαδή να υπερασπιστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα της ομάδας μας και σταδιακά να ανεβάζουμε το επίπεδό μας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν, τα νεαρά παιδιά τα οποία ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και σήμερα αποτελούν το βασικό της κορμό να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους έτσι ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep