Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ρίχνει «γέφυρες» ο Ν' Ντιαγέ

Ο Αφρικανός θέλει να ενσωματωθεί ξανά στην Καβάλα και να αγωνιστεί με τη φανέλα της.

Μέχρι και προ ημερών ο Τενέμα Ν' Ντιαγέ ήταν «τελειωμένος» στην Καβάλα. Βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του ποδοσφαιριστή επιδιώκει να ρίξει «γέφυρες» και να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά με τους «Αργοναύτες». Το κατά πόσο εφικτό είναι αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα.
Από εκεί και πέρα, στην Καβάλα έλειψε η κάθετη πάσα που θα προκαλούσε ρήγματα στην άμυνα του Ηρακλή. Αν υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής με αυτή την ικανότητα, τότε ενδεχομένως οι «Αργοναύτες» να έπαιρναν το τρίποντο σε βάρος των Θεσσαλονικέων. Δεν τα βάφουν μαύρα πάντως. Γιατί ό,τι δουλεύτηκε μέσα στην εβδομάδα τους βγήκε στο γήπεδο. Το κέρδος είναι για ένα ακόμα παιχνίδι οι πιτσιρικάδες που χρησιμοποιήθηκαν και οι οποίοι δείχνουν ότι με τις παραστάσεις που παίρνουν θα είναι στο μέλλον πολύ καλύτεροι.
Για την Καβάλα ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, στο οποίο ο Μαραγκός θα επιστρέψει. Ο Έλληνας μέσος δεν έπαιξε λόγω ίωσης απέναντι στον Ηρακλή. Ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς περιμένει να δει σε ποια κατάσταση θα είναι ο Τάσιτς, ο Πάτο δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού, ενώ ο Κούτεφ θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί εάν ο μηνίσκος του έχει πάθει ζημιά.
Τιμωρημένοι είναι οι Ντουτσαρίδης, Τριποτσέρης και Μπρατσιάνι και θα μείνουν εκτός αποστολής, ενώ σταθερά τραυματίες παραμένουν οι Γελαδάρης, Καπνόπουλος και Ζιαμπάρης.

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep