Επίσημα Στεφανάκος

Ο Μανώλης Στεφανάκος (μέσον), με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Άρη Δράκο (δεξιά) και τον διαμεσολαβητή μεταγραφών, Κωνσταντίνο Δούγκα (αριστερά) Ο Μανώλης Στεφανάκος (μέσον), με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Άρη Δράκο (δεξιά) και τον διαμεσολαβητή μεταγραφών, Κωνσταντίνο Δούγκα (αριστερά)

Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Μανώλη Στεφανάκου στον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι άλλοι στόχοι και η συμφωνία με Macron.

Στο ρόστερ του Καραϊσκάκη Άρτας εντάχθηκε και επίσημα ο Μανώλης Στεφανάκος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του FL News. Ο 28χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε στην Άρτα και οριστικοποίησε τη μεταγραφή του στους «πράσινους», με την ΠΑΕ να ανακοινώνει:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (17/08/89) τερματοφύλακα, Μανώλη Στεφανάκο. Ο ύψους 2 μέτρων πορτιέρο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΓΣ Αγίων Αναργύρων Αττικής και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αιγάλεω, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό, Εργοτέλη και πέρυσι στον Διαγόρα Ρόδου. Μανώλη καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!».

Στο έμψυχο δυναμικό βρίσκονται πλέον δύο γκολκίπερ, οπότε η περίπτωση του Άγγελου Σταματόπουλου από τον Παναιτωλικό δεν θα προχωρήσει. Ο νεαρός είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο πρόσφατο φιλικό που είχαν δώσει οι δύο ομάδες, έγινε συζήτηση, όμως ο 3ος στον άσο θα προέρχεται από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Άρτας θα ενισχυθεί με δανεικούς από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και το φαβορί δείχνει να είναι ο 20χρονος, Γιώργος Μούτσα. Για τις άλλες θέσεις υπάρχουν στη λίστα οι νεαροί του ΠΑΟΚ, Νικόλας Ματθαίου, Γιώργος Κάκκο, Χρήστος Παπαδόπουλος.

Στην Άρτα, άλλωστε, βρέθηκε και ο Βραζιλιάνος Λουκάο, ώστε τις επόμενες ημέρες να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Macron και μετάθεση της πρώτης

Ο Καραϊσκάκης Άρτας οργανώνεται σε όλους τους τομείς και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη νέα χρονιά τα μέλη του θα ντύνει η εταιρεία ένδυσης «Macron». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά δεν υπήρχε συμφωνία με αντίστοιχη εταιρεία. Σε ό,τι αφορά στην πρώτη συγκέντρωση, αυτή μετατέθηκε για την Τετάρτη (18/07). Θα ακολουθήσει διήμερο εξετάσεων και το Σάββατο (21/07) θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Last modified onΣάββατο, 14 Ιούλιος 2018 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep