Συμφωνία με Στεφανάκο!

Ο Καραϊσκάκης Άρτας, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα, Μανώλη Στεφανάκο.

Έτοιμος να ανακοινώσει μία ακόμα προσθήκη είναι ο Καραϊσκάκης Άρτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News η μεταγραφή αυτή θα αφορά σε τερματοφύλακα και ο «εκλεκτός» είναι ο Μανώλης Στεφανάκος. Όπως αποδεικνύεται, η διοίκηση των «πράσινων» με συντονισμένες κινήσεις προχωρά τον σχεδιασμό και παρότι οι υποθέσεις των Ανδρούτσου, Μέλκα ήταν σε εκκρεμότητα για αρκετό διάστημα, έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει άλλο χρόνο και κλείνει σημαντικά μέτωπα. 

Ο 28χρονος (17/08/89) γκολκίπερ επιστρέφει στη Football League έπειτα από 5 χρόνια και αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας της Άρτας στο προσεχές πρωτάθλημα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 18 συμμετοχές με τον Διαγόρα Ρόδου στη Γ' Εθνική, ενώ προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη σε 12 ματς.

Ο ύψους 2μ.00 τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τους Αγίους Αναργύρους και συνέχισε σε Αιγάλεω (38 ματς), Αστέρα Τρίπολης (2 παιχνίδια). Από το 2012 έως και το 2016 ήταν μέλος του Παναιτωλικού. Συγκεκριμένα, κατέγραψε 43 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου.

Last modified onΣάββατο, 14 Ιούλιος 2018 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep