«Μας έκαναν δύο, τρεις φάσεις»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου μίλησε για δύο τρεις φάσεις που δέχθηκε η ομάδα του από την επίθεση της Παναχαϊκής. Ο Σάκης Παπαβασιλείου μίλησε για δύο τρεις φάσεις που δέχθηκε η ομάδα του από την επίθεση της Παναχαϊκής.

Την κυριαρχία του Καραϊσκάκη Άρτας επισήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή.

Ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του μέσα στο αγωνιστικό χώρο έμεινε ο τεχνικός της ομάδας της Άρτας, Σάκης Παπαβασιλείου. Στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Το είχα πει από το πρώτο φιλικό ότι πρόκειται για ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Σήμερα όμως υπήρχε μόνο μία ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ο αντίπαλος είχε μόνο δύο, τρεις στιγμές και ευτύχησε να προηγηθεί και να κερδίσει».

Μετά τον Έλληνα τεχνικό μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Παντελής Θεολόγου:

«Μείναμε πίσω στο σκορ γρήγορα προσπαθήσαμε να παίξουμε και κάναμε ευκαιρίες. Όταν δεν σκοράρεις έρχεται η ήττα. Σίγουρα η πορεία μας είναι καλή στο πρωτάθλημα και η παραμονή που ήταν ο στόχος φαίνεται πως έχει επιτευχθεί. Παρόλα αυτά, η εικόνα που δείχνουμε στα δύο τελευταία ματς δεν είναι η πραγματική μας».

ΠΗΓΗ: http://sportfmpatras.gr

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 02:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep