Επιστροφές στον Καραϊσκάκη

Οι Μέλκας, Χούσος, Μακρής διαθέσιμοι εν όψει Παναχαϊκής. Νοκ άουτ Δημητριάδης, Μακρίδης, Μπεκατώρος.

Δεύτερη διαδοχική έξοδος περιμένει τον Καραϊσκάκη Άρτας την Τετάρτη (25/04). Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στην Αγυιά απέναντι στην Παναχαϊκή και καλούνται να αποδείξουν ότι η ήττα (4-1) από τον Εργοτέλη αποτέλεσε μία κακή παρένθεση. Η αποστολή θα αναχωρήσει αυθημερόν (11:30) για την Πάτρα με στάση στο Ευηνοχώρι Αιτ/νίας και παρά τις επιστροφές τριών παικτών, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον τεχνικό, Σάκη Παπαβασιλείου.

Συγκεκριμένα, ο Μέλκας έδειξε να ξεπερνά την ίωση που τον είχε αφήσει εκτός ενδεκάδας στο Παγκρήτιο και όλα δείχνουν ότι θα γυρίσει στο αρχικό σχήμα. Ο Χούσος επιστρέφει από τιμωρία, ο Μακρής αποθεραπεύτηκε και για πρώτη φορά μπήκε στην 20άδα ο Σεμπάστιαν Χρούσιελ.

Όσο για το απουσιολόγιο; Ο Μπεκατώρος ξεπέρασε μεν το πρόβλημα τραυματισμού, αλλά έμεινε εκτός για να είναι ετοιμος απέναντι στον Άρη. Οι Μακρίδης, Δημητριάδης παραμένουν στη λίστα τραυματιών, όπως και οι Σιαράβας (αποχώρησε με τράβηγμα), Μπουσινάκης (κάταγμα). Στρατευμένος είναι ο Γυφτοκώστας.

Η αποστολή: Μέλκας, Ραχιώτης, Άτσκα, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Καψάλης, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης, Χρούσιελ, Γούλας, Κόλλινς, Κουσίδης, Μακρής, Χούσος, Ψιάνος, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας, Ρανγκέλοφ.

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep