«Μια κακή παρένθεση»

Συγγνώμη ζήτησε για την εμφάνιση της ομάδας του στις Σέρρες ο τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης, Σάκης Παπαβασιλείου. 
[googlead][/googlead]
 
Ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, καθώς παραδέχθηκε πως η ομάδα του πραγματοποίησε κακή εμφάνιση. Μάλιστα ο τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης στη συνέντευξη Τύπου, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς και είπε:
 
«Ήρθαμε με θετική ψυχολογία και αύρα για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά η παρουσία μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Μπήκαμε νωθρά, δεν ήμασταν πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που είχε το άγχος και την βαθμολογική πίεση, αλλά έδειξε ότι έχει μία δεμένη και δυνατή ομάδα. Ήθελε και διψούσε για τους βαθμούς.
 
Μας έδειξε ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που απλά θέλει τον χρόνο της για να σηκώσει το βάρος που υπάρχει από την ιστορία και τον κόσμο της. Για εμένα είναι μία κακή παρένθεση. Δεν ισοπεδώνουμε τα πάντα με αυτή την ήττα, πρέπει να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Οφείλουμε μία συγγνώμη από τον κόσμο και την διοίκηση γιατί όλοι περίμεναν νίκη.
 
Προερχόμασταν από τρεις σερί νίκες, ο Πανσερραϊκός δεν είχε καλή εικόνα, αλλά σήμερα δεν παίξαμε αυτό που περιμέναμε. Ψηλά τα κεφάλια για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό ό,τι καλύτερο στη συνέχεια, να ανεβαίνει και να καμαρώνουμε όλοι αυτή την ιστορική ομάδα».
 
ΠΗΓΗ: Serresport.gr
 
[googlead][/googlead]
Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep