Με ίδια συνταγή συν Δημητριάδη

Συμπεριλήφθηκε και ο Τάσος Δημητριάδης στην 18αδα της ΑΕ Καραϊσκάκης που θα διεκδικήσει στις Σέρρες την 4η σερί νίκη της.

[googlead][/googlead]

Από τη στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Τάσος Δημητριάδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης για το σαββατιάτικο (25/11, 15:00) εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό. Αυτή είναι και η μοναδική διαφοροποίηση (πήρε τη θέση του Γιάννη Γούλα) σε σχέση με την 18αδα που είχε επιλέξει ο Σάκης Παπαβασιλείου για την αναμέτρηση με τη Σπάρτη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ούτως ή άλλως η ομάδα της Αρτας έχει "χτίσει" ένα σερί νικών και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η επιτυχημένη συνταγή του κόουτς. Με λευκό απουσιολόγιο θα προσπαθήσει πλέον να κατακτήσει το 4ο σερί "τρίποντο" (και δεύτερο διπλό) στη Football League, μετά τις επιτυχίες απέναντι σε Αχαρναϊκό (1-0), Βέροια (0-2) και Σπάρτη (2-1).

Στην αποστολή μετέχουν οι: Μέλκας, Σιαράβας (τερματοφύλακες), Αβραμίδης, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μιχάλης, Μουκίδης, Χούσος (μέσοι), Γυφτοκώστας, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας και Μακρίδης (επιθετικοί).

Εκτός 18αδας έμειναν ο τερματοφύλακας, Ραχιώτης, οι αμυντικοί Άτσκα, Καψάλης και Φίλιος, οι μέσοι Γούλας, Μπαλαδήμας και ο μεσοεπιθετικός Τσάκαλος. Να σημειωθεί ότι η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης γευμάτισε στα Γρεβενά και ακολούθως μετέβη στις Σέρρες, όπου θα διαμείνει στο «Philippos Xenia hotel».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep