«Να πιστέψουμε στο θαύμα»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η Καλλιθέα πρέπει να διεκδικήσει κάθε ελπίδα που έχει για την παραμονή στην κατηγορία στα ματς που απομένουν. Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η Καλλιθέα πρέπει να διεκδικήσει κάθε ελπίδα που έχει για την παραμονή στην κατηγορία στα ματς που απομένουν.

Ο Νίκος Παντέλης ξεκαθάρισε πως η Καλλιθέα πρέπει να κάνει την προσπάθεια της στα ματς που απομένουν επειδή στο ποδόσφαιρο πρέπει να διεκδικείς και την τελευταία πιθανότητα.

[googlead][/googlead]

Για το άγχος που έχουν μαζέψει οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται να πιστέψουν και να πετύχουν το θαύμα της σωτηρίας μίλησε ο τεχνικός της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Σπάρτη:

«Θεωρώ πως σήμερα έγινε η προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και βγήκαν κάποια πράγματα τακτικά που έπρεπε να είχαν ήδη διδαχθεί οι ποδοσφαιριστές. Η εικόνα της ομάδας και του αγώνα έλεγε πως έπρεπε να κερδίσουμε. Βέβαια στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι η ουσία και εμείς δεν την είχαμε παρότι παίξαμε αρκετά από τα πλάγια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον αντίπαλο μας σαν την γάτα με το ποντίκι.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά θεωρώ πως αν θέλεις να πάρεις αυτό το παιχνίδι πρέπει να κάνεις και το γκολ. Η ομάδα ακόμη και αν κέρδιζε θα έμενε σε δύσκολη θέση, αλλά εμείς έχουμε χρέος να κάνουμε την προσπάθεια μας. Έχουμε πει με τα παιδιά πως πρέπει να γνωρίζουν πως είναι ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας. Θα παλέψουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα δούμε τι θα καταφέρουμε.

Σαν προσπάθεια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά έδειξαν την διάθεση να παίξουν και τους βγήκε και το άγχος που έχει η ομάδα και το δείχνουν αυτό τα στατιστικά που είναι χαμηλά στα γκολ που έχουν σημειώσει. Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα τελειώσει τις φάσεις και αυτό έχει στοιχήσει στην ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος».

Η ομάδα έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο πως δεν είχε καθαρό μυαλό. Τι έφταιξε;
«Μας επηρέασαν φυσικά οι συνθήκες που με τέτοιες θερμοκρασίες ήταν λογικό να υπάρξει περισσότερο κούραση για τους ποδοσφαιριστές. Είναι παιχνίδια που πρέπει να τα καθαρίσεις νωρίς γιατί μετά βιάζεσαι, τρέχεις και μεγαλώνει και το άγχος. Πολλές φορές αυτό το υπερβολικό άγχος σου καταναλώνει παραπάνω ενέργεια. Συμφωνώ ότι δεν ήταν η ομάδα τόσο πιεστική όσο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε και από τα πλάγια, αλλά δυστυχώς ο αντίπαλος έπαιζε με οκτώ παίκτες πίσω από την σέντρα και ήταν δύσκολο για εμάς και μόνο από στημένη φάση θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ».

Τι θα μπορούσε να αλλάξει για να βρει η ομάδα το γκολ;
«Αυτό το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, αλλά είναι από την αρχή του πρωταθλήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα βρίσκεται τόσο χαμηλά. Στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Β’ Εθνική αν δεν μπορείς να σημειώσεις το εύκολο γκολ θα είσαι χαμηλά. Αυτό που κοιτάζουμε εμείς είναι να κάνουμε κάποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού με τους παίκτες που έχουμε. Εδώ που είναι η ομάδα υπάρχει πάρα πολύ άγχος για όλα τα παιδιά επειδή προσπαθούν να πετύχουν το θαύμα. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι παρά μόνο η προπόνηση και φυσικά πρέπει να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές πως στο ποδόσφαιρο τίποτε και ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο. Εμείς πρέπει να παλέψουμε αυτά τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Last modified onΣάββατο, 28 Απρίλιος 2018 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep