Προαπαιτούμενο για το... θαύμα

Η 20αδα που επέλεξε ο Νίκος Παντέλης για το τελευταίο χαρτί της Καλλιθέας κόντρα στη Σπάρτη - οι διαφορές σε σχέση με την Αρτα

[googlead][/googlead]

Στο -13 από τη σωτήρια 12η θέση βρίσκεται η Καλλιθέα έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της φετινής Football League, οπότε η νίκη κόντρα στη Σπάρτη στο «Ελ Πάσο» (28/4, 17:00, ΕΡΤ3) θεωρείται προαπαιτούμενο για το... θαύμα.

Ο Νίκος Παντέλης θέλει η ομάδα του να εξαντλήσει τις μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή και έχει καταστήσει σαφές στους παίκτες ότι η αναμέτρηση με τους Λάκωνες δεν έχει γυρισμό...

Αυτή τη φορά επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή και σε σχέση με την 21αδα που είχε ταξιδέψει στην Αρτα έμειναν εκτός για αγωνιστικούς λόγους οι Πολίντορο, Τζιτζικαλάκης, Ζυγκερίδης και Καρβουνίδης, αλλά και οι Βασιλείου, Μήλιος. Επίσης, ο Θεοδωράκης (δανεικός από Ατρόμητο) δεν έχει επενεμφανιστεί σε προπόνηση, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του. Αντίθετα, επιστρέφει ο Αλέξανδρος Σμυρλής που εξέτισε.

Ετσι, την 20αδα της Καλλιθέας για το ματς με τη Σπάρτη συνθέτουν οι: Κουτογλίδης, Πασάι, Βαλμάς, Γκέτσι, Καντέ, Ταλέντο, Ντιακιτέ, Σεζάι, Κόττας, Μάκο, Μίγγος, Παπαγγελής, Σμυρλής, Συριόπουλος, Ταμπάκης, Τουρούκης, Χοτζάλι, Παυλής, Τσατσόπουλος και Γλυνός.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία νίκη της Καλλιθέας στο χορτάρι (γιατί προέρχεται από δύο άνευ αγώνος) καταγράφηκε στις 28 Ιανουαρίου κόντρα στον Πανσερραϊκό (3-1).

 

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep