Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Σε κακή μέρα ο διαιτητής»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης τόνισε πως είναι δύσκολο σε ένα τόσο ήρεμο αγώνα να βγουν τόσες κάρτες. Ο Δημήτρης Αρβανίτης τόνισε πως είναι δύσκολο σε ένα τόσο ήρεμο αγώνα να βγουν τόσες κάρτες.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης δεν στάθηκε στα λάθη του διαιτητή και τόνισε πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές για να δώσουν λύσεις στην Καλλιθέα.

Ο 32χρονος αμυντικός της Καλλιθέας παραδέχθηκε πως έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ο βαθμός είναι σημαντικός απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς.
«Γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της ήταν αήττητη. Αυτό ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη και είχαμε διαβάσει το παιχνίδι. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαμε να βγούμε πιο σωστά στις φάσεις. Ο βαθμός είναι σημαντικός όπως εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο και λόγω του ότι παίξαμε για μεγάλο διάστημα με εννέα παίκτες. Η συνέχεια είναι δύσκολη και έχουμε και απουσίες, αλλά στο ρόστερ μας υπάρχουν καλοί παίκτες και μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τον οποιοδήποτε. Οσο για τον διαιτητή, πιστεύω ότι βρέθηκε σε κακή μέρα και δεν δικαιολογείται σε ένα τόσο ήρεμο παιχνίδι Β’ Εθνικής να δεχθούμε τόσες κάρτες».

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2012 22:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep