Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τα «γαλλικά» του Σταύρου

 Ο Ηλίας Σταύρου έχει σίγουρο το πρόστιμο, αλλά και την τιμωρία για εξύβριση κατά του διαιτητή της αναμέτρησης Θρασύβουλος – Καλλιθέα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας λειτούργησε χωρίς λογική στην φάση της αποβολής του και άνοιξε διάλογο με τον διαιτητή Ρούσσο – Μπεκερτζή όταν του έβγαλε την κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να τον βρίσει και να φύγει για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτό που τον εκνεύρισε περισσότερο ήταν πως δεν έκανε εκείνος το μαρκάρισμα, αλλά ο Βιδάλης. Αυτό το λάθος του διαιτητή βέβαια θα έσωζε την Καλλιθέα, αφού ο Βιδάλης είχε δει κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στην εκτέλεση ενός πλαγίου άουτ.
Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Ηλίας Σταύρου και ήταν πολύ βαριές. Η αντίδραση του δεν σήκωναν καμία «επιείκεια» αφού ο ίδιος δεν σκέφτηκε πως η ομάδα του αγωνιζόταν ήδη με παίκτη λιγότερο. Ο μέσος της Καλλιθέας έβρισε τον διαιτητή όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα και ήταν επόμενο να δει απευθείας κόκκινη κάρτα και να φύγει για τα αποδυτήρια στο 69ο λεπτό.
Τώρα αναμένεται να τιμωρηθεί τουλάχιστον με τέσσερις αγωνιστικές για την κόκκινη, αλλά και με βαρύ πρόστιμο από την διοίκηση της Καλλιθέας.

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2012 21:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep