Αναβολή λόγω Δήμου Καλλιθέας

Πρόβλημα με το γήπεδο της Καλλιθέας δεν άφησε την ομάδα να κάνει την πρώτης συγκέντρωση στο "Γρηγόρης Λαμπράκης" το απόγευμα της Δευτέρας (1/8). Πρόβλημα με το γήπεδο της Καλλιθέας δεν άφησε την ομάδα να κάνει την πρώτης συγκέντρωση στο "Γρηγόρης Λαμπράκης" το απόγευμα της Δευτέρας (1/8).

Δεν θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», αφού ο Δήμος Καλλιθέας κλείνει το γήπεδο για εργασίες τις ημέρες που η ομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» το απόγευμα της Δευτέρας (1/8). Ο Δήμος αποφάσισε να γίνουν τα έργα για το ταρτάν μέσα στον Αύγουστο και όχι τους δύο μήνες που μεσολάβησαν και δεν χρειαζόταν το γήπεδο η ομάδα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στην αλληλογραφία που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές να έρθει επίσημη άρνηση, ενώ προφορικά υπήρχε η άδεια για την χρησιμοποίηση του. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ προσπάθησαν να μην εκθέσουν τον Δήμο στα μάτια της πόλης και να βρουν μια λύση έστω και την τελευταία στιγμή, όμως, δεν υπήρξε καμία διάθεση από την άλλη πλευρά.

Το κωμικό της υπόθεσης είναι πως οι εργασίες δεν έγιναν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο που ήταν άδειο το γήπεδο, αλλά ούτε και μια εβδομάδα αργότερα που η ομάδα θα βρίσκεται εκτός Αθηνών για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, πάντως, ξεκίνησαν τα διαδικαστικά της προετοιμασίας, αφού πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (1/8) το ένα γκρουπ και θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες τα υπόλοιπα.  

Last modified onΤετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep