Μεταγραφές και πρώτη

Στο γήπεδο της Καλλιθέας θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα σεζόν. Χάρης Αθανασίου Στο γήπεδο της Καλλιθέας θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα σεζόν.

Στην Καλλιθέα είναι ημέρα ανακοινώσεων η Δευτέρα (1/8) για τους παίκτες που θα αποκτηθούν και παράλληλα πρώτης συγκέντρωσης στο «Ελ Πάσο».

Με ανακοινώσεις των νέων αποκτημάτων της μέχρι το απόγευμα και την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Καλλιθέας (18:00) θα κυλήσει η Δευτέρα (1/8) για την αθηναϊκή ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει ήδη αρκετές κινήσεις με ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει από τις μικρότερες κατηγορίες, αλλά και παίκτες που διαθέτουν εμπειρία από την κατηγορία. Παράλληλα υπάρχουν και αρκετοί που ήταν δανεικοί σε ομάδες της Γ’ Εθνικής και θα επιστρέψουν στην ομάδα ώστε ο νέος τεχνικός, Τάκης Γκώνιας, να έχει την ευκαιρία να διαλέξει και στη συνέχεια να γίνουν τα πλάνα μαζί με την διοίκηση για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα.

Οι πρώτες ημέρες θα κυλήσουν με εργομετρικές εξετάσεις και προπονήσεις, ενώ την Παρασκευή (5/8) η ομάδα θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep