«Εγκληματίσαμε»!

Γκάζια του Λουκά Καραδήμου στην προπόνηση της Δευτέρας (29/02) στην Καλλιθέα.

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα η Καλλιθέα εμφάνισε το ίδιο σύμπτωμα, αυτό της έλλειψης συγκέντρωσης. Απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον ΑΟ Τρίκαλα προηγήθηκε, αλλά έμεινε στο 1-1 και το... κακό τρίτωσε στις Σέρρες. Οι «κυανόλευκοι» όχι μόνο πήραν το προβάδισμα με 2-0, αλλά έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να σημειώσουν και τρίτο γκολ. Αντί αυτού, όμως έφυγαν από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι και είδαν τη διαφορά από την 3η θέση να αυξάνεται...

Επόμενο ήταν στην προπόνηση της Δευτέρας (29/02) να ακολουθήσουν «γκάζια» του Λουκά Καραδήμου προς τους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας είπε σε έντονο ύφος: «Αδικείτε τους εαυτούς σας, την ομάδα και την εικόνα που έχουμε σχηματίσει μέχρι τώρα. Το ποδοσφαιρο είναι θέμα συγκέντρωσης. Αν δεν έχεις συγκέντρωση, και 5-0 να προηγηθείς δεν θα νικήσεις. Εγκληματίσαμε. Απέναντι στην Αναγέννηση, στα Τρίκαλα και με τον Πανσερραϊκό προηγηθήκαμε και δεν πήραμε δικά μας παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε τέτοια ματς».

Το κλίμα έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό είναι βαρύ, όμως οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να κοιτάξουν μπροστά. Τη Δευτέρα (07/03) υποδέχονται τη Ζάκυνθο και θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες για να μη χάσουν άλλο έδαφος. Υπενθυμίζεται ότι από το ματς αυτό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γκίνη.

Last modified onΔευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep